Club Las Palmas organiseert in samenwerking met Bacardi een originele contest. Het doel van die contest is namelijk om het ontwerp te maken voor de nieuwe lj en vj booth die de nieuwe plek zal worden voor de vj's en lightjockeys in de Las Palmas. Daarnaast kan je ook nog 250 EUR en een jaar lang gratis entree winnen!

Club Las Palmas is gevestigd in het voormalig pakhuis van de roemruchte Holland Amerika Lijn. De industriële sfeer van deze oorspronkelijke locatie is gecombineerd met kleurrijke, hedendaagse elementen. De combinatie van de underground en trendy aspecten vormen wekelijks een ideale setting voor onvergetelijke dancefeesten!

Club Las Palmas heeft afgelopen jaar de dance-award ontvangen voor beste club van Nederland. Om ook dit jaar weer mee te dingen naar deze prestigieuze award zal Las Palmas moeten blijven zorgen voor unieke feesten met een topsfeer. Een belangrijk element om wekelijks zo'n 'topsfeer' te creëren is de interactie tussen dj, vj, lightjockey en publiek.

Club Las Palmas organiseert i.s.m. Bacardi een contest voor het ontwerpen van een nieuwe 'lj en vj booth'. Deze booth zal de nieuwe plek gaan worden voor de vj’s en lightjockeys van Las Palmas.

Denk jij dat je deze wedstrijd kan winnen? Stuur dan je ontwerp naar info@club-laspalmas.nl. De winnende ontwerper ontvangt van Bacardi en Club Las Palmas een bedrag van 250,- EUR, eeuwige roem en één jaar lang gratis entree voor twee personen op de zaterdagavond.

De voorwaarden waaraan de vj/lj booth moet voldoen zijn terug te vinden op de internetsite
van Las Palmas: www.club-laspalmas.nl (onder het menu nieuws).