spice club fly

De organisatie van Spice, Nocturnus Agency, heeft op 13 maart een speciale dj uitgenodigd voor haar feest. Op deze avond zal namelijk dj Groovemaster Johnson een 3 uur durende set gaan draaien op het feest dat in Club Fly wordt gehouden.

Op 13 maart wordt Spice, (a new way of clubbing) gehouden in Club Fly aan de Westduinweg 232. Met urban house,old & new school UK garage, en latin beats.(22.00 tot 05.00)

Met dj Groovemaster Johnson (3 hours dj set) - de man die de house heeft geïntroduceerd in Nederland en van het begin tot einde resident was in de fameuze Roxy Amsterdam. Vocals van Dez, winnares van de Grote Prijs van Nederland 2003.

Verder de dj s David Jose en Marc OConte(Buddha bar). MC van de avond is ProJuice, ook uit de Nocturnusstal en bekend van zijn daverende optredens met o.a dj Fausto op Impulz. Er is ook een modeshow, verzorgd door Superfly en Foxy Brown.

De gasten worden voorzien van spicey snacks en er is ook een optreden van de spicey Dancers. De decorations zijn van Jules.

Kaarten aan de deur: 10 euro bij Club Fly Westduinweg
232. In de voorverkoop 8,50 euro bij : Confused recordstore, Van Diemenstr 128 en Superfly, Edisonstr 141. Verder bij Rhythm Import, Nieuwe Binnenweg 91 in Rotterdam en GrooveConnection, Sint Nicolaasstraat 41 in Amsterdam. Voor info: Nocturnusagency
06 41819390.