boat

Tegenwoordig moet je wel een speciaal feestje geven wil je als organisatie nog een beetje opvallen. De organisatie van het feest Boat doet dat zeker. Zij starten dit maandelijkse concept dat elke vrijdag op een, je raadt het al, boot plaatsvindt.

Het is tijd voor iets anders! Divers, gezellig, nieuw, fris en fucking funky! Stijlvol, maar niet overdreven hip. Intiem, maar zeker geen lounge. Vooruitstrevend, maar wel toegankelijk. Eclectisch enzo, je weet wel… Niet te duur, maar zeker niet goedkoop. Girls Love Dj's presenteert: BOAT! Een nieuwe maandelijkse vrijdagavond op de superclubcruise.

Vrijdag 27 februari is de officiële opening. Resident dj's Rubywax en Missing Links zetten een muzikaal grenzeloze koers uit, waarbij gezelligheid de boventoon voert - van soul, funk, hiphop en latin, tot disco, house en broken beats. Bernice, het opkomende jazzy superzangtalent, is gastvrouw en begeleidt het publiek op deze cruise. Verwacht een divers, open-minded party publiek, op een van de mooiste locaties in Amsterdam. Just be yourself & rock the boat!

Rubywax en Missing Links zijn de resident dj's voor alle Girls Love Dj’s events en hebben gedraaid met dj’s als Kerri Chandler, Dimitri from Paris en Kenny Carpenter. Daarnaast zijn zij als duo onder andere vaste dj's bij wickedJazzsounds en graag geziene gast in clubs als More… en Panama. De Boat! is erg blij om deze twee jonge, talentvolle en vooral enthousiaste dj's elke maand aan boord te hebben. Vaste regels zijn er om gebroken te worden, toch?

Girl’s Love Dj’s is de nieuwe party en dj promotor van de supperclub, die feesten organiseert in Amsterdam, Londen en Rome. Bekend van concepten als 'A Night at the Playboy Mansion' en 'Tacky Bowhouse', is Girls Love Dj's nu ook de drijvende kracht achter Boat! Binnenkort zullen er bovendien een aantal exclusieve promo's van de aankomende GLDj's-cd in Amsterdam boven water komen, gemixed door Rubywax en Missing Links. Stay tuned!

We zien jullie graag op onze opening de 27e. Zorg dat je de Boat! niet mist!

Boat! - Vrijdag 27 februari
Tijden: 00:30 – 05:00 / Vertrek: 02:00
Entree: 10 euro
Locatie: supperclubcruise, Pier 4 (achter het CS)
Op de supperclubcruise kan ook gedineerd worden, vandaar dat het feest pas om 00:30 begint. Kijk voor meer info en eventuele reserveringen op www.supperclub.nl