Josh Wink liefhebbers kunnen hun hart weer ophalen, deze man komt namelijk weer richting Nederland om zijn nieuwe album te promoten. Daarom staat hij donderdag 18 maart dan ook in de Amuse in Amsterdam om te gaan draaien.

Donderdag 18 maart wordt in de Amuse aan de Lijnbaansgracht 238 in Amsterdam de officiële release party gehouden van het nieuwe album Josh Wink. Het album -20 to 20- is een compilatie van acid house tracks die Wink tot zijn absolute favorieten rekent. De sound van zijn vertrouwde 303 is duidelijk aanwezig en maakt de nummers op dit album tot zijn beste werk tot nu toe. Let wel, geen saai, overgeproduceerd luisterwerk, maar clubtracks waarop wereldwijd alle dansvloeren al los zijn gegaan. Tracks die je dans-sensoren keihard raken en je regelrecht terugbrengen naar het warehouse tijdperk.

De verwachtingen voor de 18e zijn dan ook hooggespannen. Als Wink erin slaagt om ook maar enigzins in de lijn van zijn nieuwe album zijn dj set neer te zetten (al dan niet met final scratch), belooft het een avond te worden die de gelukkigen die een kaartje kunnen bemachtigen niet snel zullen vergeten.

Gelukkigen want er is bewust gekozen voor een kleine, intieme locatie waarbij het aantal toegangskaartten wordt beperkt tot 350! Wat dat betreft lijken de organiserende partijen (Castro/Upfront) een vuist te willen maken tegen de steeds verder gaande vervlakking in de dance-scene waaraan met name de amsterdamse promotors zich schuldig maken. Geen slappe line-ups gekoppeld aan exorbitante entreeprijzen die door slimme marketing gecamoufleerd moeten worden. Veel voor weinig lijkt het credo. Een kaartje kost dan ook slechts 12,50 EUR(ecxl. fee) en met de line-up zit het ook wel goed. Naast Wink zullen verder Jefferson, Victor Bakhuis en Jayh Samson achter de decks plaatsnemen. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. Voorverkoop bij Dance Tracks, Nieuwe nieuwstraat 69 en Outland op de Zeedijk 22, beiden in Amsterdam.

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  4 March 2004

  roepen dat je de goedkoopste is ook een marketing truc :p en ik vind 12,50 voor een donderdagavond nog steeds erg veel geld.

  as. zaterdag ga ik naar de Fuse in belgie. Sino avond met Charles Siegling, Steve Rachmad en T-Quest voor 23h € 2.50!!!!

 • Goedie

  Goedie

  4 March 2004

  Het gras is altijd groener bij de buren :D
  12,50 EUR vind ik ook niet erg goedkoop nee.

Comments are closed