wmc 2004

De "World Music Conference" gaat dit jaar op 6 maart van start en zal 4 dagen duren t/m 10 maart. De evenementen vinden plaats op en rond South Beach en "downtown Miami". DJ 100% ISIS zal speciaal voor Groovetrackers.com een fotodagboek bijhouden. Ook zij vindt het jammer dat wij, de kijkers thuis, het evenement niet live bij konden wonen.

Duizenden uit de muziek industrie zullen zich in Miami Beach verzamelen voor het grootste muzikale evenement ter wereld (Amsterdam Dance Event komt op 2!). De 19e editie van de Winter Music Conference wordt gezien als het netwerk event dat professionals vanuit 60 verschillende landen aantrekt. Meer dan 30 nederlandse DJ's en acts zullen hun kunsten vertonen. Het grootste optreden van 100% ISIS is op het Ultra Music Festival in Bayfront Park. Een heel groot festival (6 maart) waar Isis in de Housetent draait. 100% Isis en Shiva zorgen op 9 maart in de T2 Lounge in Miami voor de muzikale invulling. De dag erna zal alleen Isis de club B.E.D aan de Washington Avenue draaien. Houd Groovetrackers dus in de gaten voor deze fotoreportage vanuit het zonnige Miami!

Om de Nederlandse dance-industrie te ondersteunen, organiseert Conamus met steun van de EVD(Economische Voorlichtingsdienst) een ‘Holland Lounge’ in het National Hotel in Miami, van zondag 7 t/m dinsdag 9 maart. De Holland Lounge stelt vertegenwoordigers van de Nederlandse dance-industrie in staat om zakelijke contacten te ontmoeten en muziek onder de aandacht te brengen. Daarnaast wordt in Miami onder het motto ‘Say Cheese’ een promotieactie opgezet voor de Nederlandse DJ’s en de Nederlandse muziekindustrie. En tenslotte organiseert Conamus met steun van de EVD op zondag 7 maart een ‘Matchmaking Cocktail Hour’ in het National Hotel, waarbij de Nederlandse muziekindustrie haar buitenlandse contacten kan uitnodigen.

Andere nederlandse namen die zich van hun muzikale kant laten gelden op de conferentie:

Johan Gielen, Montana, Cor Fijneman, Don Diablo, Matthew Dekay, Erick E, DJ Roog, Marcella, Jip Deluxe, Tiesto, Joost van Bellen, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Remy, Harry Lemon de onlangs naar de VS verhuisde Junkie XL mag ook niet ontbreken.

Comments

 • Goedie

  Goedie

  5 March 2004

  Een kijkje in de keuken is altijd leuk, ben erg benieuwd naar de foto's! :)

 • Michel

  5 March 2004

  Okidoki, das vette shit man…
  Jammer dat ik het moet missen maar hopelijk geeft ze ons een duidelijk beeld over wat voor toffe feestjes daar gegeven gaan worden want ik hoor er altijd vette verhalen over! &)

 • kitty

  5 March 2004

  Lijkt me een erg leuk plan, altijd leuk om foto's te kijken. De dj's zijn niet echt mijn smaak maar het is natuurlijk goed dat er zoveel nederlanders mee doen.

 • Goedie

  Goedie

  5 March 2004

  Sander Kleinenberg is daar trouwens ook aanwezig, ook niet een onbelangrijke naam uit Nederland. Heeft daar geloof ik zijn eerste officiële gig als Mediajockey. Met dit speeltje:
  http://www.djtronix.com/pidvdiauvitu.html

 • IjSbLokJe

  5 March 2004

  Wat leuk! Ik hoop dat we nu eens wat vage foto's te zien krijgen ;-):P

 • Geiz

  Geiz

  5 March 2004

  JAA COOL!!! isis for president!! ben benieuwd wat voor fotos we te zien krijgen. Ik weet niet hoe dit tot stand is gekomen, maar een erg vet initiatief en een aanwinst voor de site :D

 • mme techno

  5 March 2004

  Ewel, kben dus iemand van België en zelf hier ben ik geïntereseerd om die fotoz te zien!! :-) tlijkt me een superidee, duz khoop echt da da doorgaat!!!

  Kiss, mme techno :D

 • cyrix

  cyrix

  5 March 2004

  De WMC is zowat een van de natste dromen van eenieder die eender wat met elektronische muziek te maken heeft. Het zal dan ook een heus plezier zijn aan de hand van dit dagboek en enkele foto's te kunnen volgen hoe het er ginder aan toe gaat!

 • Michael

  Michael

  5 March 2004

  Hmm wat worden we weer breed vertegenwoordigd…

 • Heinos

  Heinos

  5 March 2004

  Paul mijn dikke complimenten, heel erg vet dit!

 • NizozemskA

  NizozemskA

  7 March 2004

  Lijkt me leuk om ook hier de belevenissen van Isis in Miami te kunnen volgen.. Wanneer komen de eerste pics en het verslag..?? &)

 • Goedie

  Goedie

  7 March 2004

  WMC duurt nog tot 10 maart dus denk dat we in ieder geval tot die datum nog wel even moeten wachten, toch Paul?

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  8 March 2004

  pas in de week van 15 maart

Comments are closed