Global Kitchen

Zaterdag 21 februari aanstaande staat er weer een Global Kitchen avond op het programma in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Nadat vorige maand Layo & Bushwacka te gast waren is het deze keer de Brit Mr.C die uitgenodigd is door de organisatie. Naast Mr.C zullen ook Erick E en het Love2Party dj team gaan draaien. Je kan ook nu 2 x 2 gastenlijstplaatsen winnen, hier bij GT.com!

Zetten Layo & Bushwacka! twee weken geleden de Winkel van Sinkel op z.n kop met een indrukwekkend optreden (31 januari jl), nu is het de beurt aan die andere resident en mede eigenaar van de Londonse Hotspot: Mr. C!

Mr. C, die wordt gezien als een van de pioniers in de Housescene en voor velen een levende legende is, experimenteerde in de tachtiger jaren al met electronische muziek en bleek ook talent te hebben om de daaruit ontstane subcultuur op een verantwoordelijke manier te presenteren aan het grote publiek (o.a. met de Shamen . .Move any mountain). Door de veelzijdigheid in zijn sets zorgt Mr.C ervoor dat zijn eigen sound en unieke, perfectionistische techniek doordringt in alle aspecten van de house muziek of het nou future house,funky techno, psychedelic breakbeat of abstract acid electronica is. Met deze veelzijdigheid reist hij ook de wereld rond en heeft hij net een tour door Zuid-Amerika afgerond. Tussen deze tour en de zomer die er aan komt (festivals en Ibiza) kon hij nog een gaatje vinden om in de Winkel van Sinkel te komen draaien.

De avond wordt nog specialer omdat het de eerste keer is dat Mr. C en Erick E samen draaien in een club. En hoewel hun eigen sets soms hemelsbreed kunnen verschillen, vertegenwoordigen ze allebei de
veelzijdige muziekstijlen die passen in de Winkel van Sinkel. Het wordt dus voor beide heren een uitdaging om alles uit de kast te halen om hun veelzijdigheid te tonen en er een memorabele avond van te maken.

In de sub-area zijn de residents van het Love2Party DJ-Team weer van de partij. Little Tim & Sandeep die langzaam maar zeker aan een opmars bezig zijn, staan bekend om hun vrolijke en gezellige funky tunes, die medebepalend is voor de sfeer in de Winkel van Sinkel

GlobalKitchen zaterdag 21 februari

Mr. C (The End/UK)
Erick E
Sandeep (L2P)
Sub: Little Tim & Sandeep a.k.a Love2Party DJ-Team

Adres: Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang Nachtwinkel)
Utrecht
Open: 23.00-05.00
Entree: . 14,- ( <mailto:clubrisk@winkelvansinkel>
clubrisk@winkelvansinkel leden . 10,-)

http://www.fca-music.nl