household

Deze maand start er een nieuw concept in de 020 in Amsterdam genaamd Household. Dit is in samenwerking met Electronation en wekelijks zullen er op de donderdag diverse dj's gaan draaien. Onder andere, Lauruz Lauhaus, Bart Skils en velen anderen.

Twee jaar lang was de 020 thuis voor MONO. Maandelijks was dit hèt podium voor Amsterdamse house en techno dj's om hun minimale kant aan het publiek te tonen. Toen de club haar deuren sloot voor een grote verbouwing, besloot de organisatie dat het tijd werd om de handen ineen te slaan met een andere hoofdstedelijke organisatie bij wie liefde voor muziek prevaleert. Samen met Electronation brengen zij een nieuw concept. Residents zijn voortaan Boris Werner, Lauruz Lauhaus, Bart Skils, Herr Arter, Terry Toner en Aron Friedman. De muziek zal variëren van house tot techno, van minimal tot electro. De bedoeling is een tweede thuis te creëren op de donderdagavond voor ontheemde muziekliefhebbers.

Komt dus de vernieuwde club in al haar pracht en praal bewonderen en onthoudt: HouseHold – A household name in Thursdaynight clubbing!

Comments

 • Frank-NL

  Frank-NL

  2 March 2004

  Relaxt! Kom er zeker wel een keertje langs op donderdag :D

 • Goedie

  Goedie

  3 March 2004

  Niet slecht voor een donderdagavond!

Comments are closed