hop

Iedere donderdag vindt er in Dj Cafe Sol de avond House of Progress plaats. De organisatie is met deze avond aardige aan de weg aan het timmerren aangezien de laatste maanden namen als Kenny Hawkes, Master H en D'Julz hebben uitgenodigd. De aankomende editie is niet anders met de uitnodiging van Austin Leeds!

Op aanstaande donderdag, 19 februari, verwelkomt HOP Austin Leeds (Miami, USA) in het Sol Cafe. Het Sol Cafe is trots dat zij deze Dj heeft weten te strikken. Austin Leeds is na Kenny Hawkes, Master H en D'Julz de volgende in de rij van internationale dj's/ producers die de afgelopen maanden in de kleinste, maar zeer gezellige club van Amsterdam hebben gedraaid.

Wereldwijd heeft Austin, in relatief korte tijd, grote impact gemaakt in de dance scene. In zijn thuishaven, Miami, spendeert Austin Leeds uren en uren aan zijn productie projekten EN dj'en. Releases zijn verschenen op labels als Bedrock en Choo Choo. Ook zien we zijn tracks vaak terug op mix CD’s van Danny Tenaglia, Sander Kleinenberg, Deep Dish en Sasha & Digweed.

Zijn Dj activiteiten brachten Austin eerder naar 's werelds beste en grootste clubs in de wereld van Maleisie tot Mexico. Zijn stijl is eerder omschreven als "a combination of deep driving basslines with swirling atmospherics".

Austin heeft net een gastoptreden gegeven tijdens een radio show van John Digweeds op Kiss FM en maakt zich klaar voor de vele dj sets die hij zal draaien tijdens de aankomende WMC in Miami 2004.

Maar eerst daait hij dus exclusief in het Amsterdamse Sol Cafe aanstaande donderdag. Een unieke kans om hem te zien draaien in zo’n kleine, persoonlijke en gezellige omgeving ….dus… "put on your dancing shoes".

Hop resident Craig Neeld zal hem vergezellen op de avond en het publiek lekker opwarmen voor Austin Leeds het roer overneemt. Hop, donderdag 19 februari 2004.