absolutely fresh

Op vrijdag 19 maart aanstaande vindt de tweede editie plaats van het feest Fresh. Vorige editie heette het nog Club Fresh, maar deze editie is het omgetoverd tot Absolutely Fresh. Voor deze editie heeft de organisatie Daniël Maters (resident), Robert Feelgood en Erick E uitgenodigd. Je kan nu ook kaarten winnen voor dit feest, hier bij GT.com!

Na een zeer geslaagde eerste editie genaamd Club Fresh was het wachten op een vervolg. Het kindje Club Fresh werd omgedoopt in Absolutely Fresh en geprobeerd werd een minimaal net zo goede, maar het liefst een betere line-up neer te zetten. Dit laatste is zeer zeker gelukt en dus presenteert Absolutely Fresh met gepaste trots de volgende editie.

Op deze volgende editie die plaats zal gaan vinden op 19 maart 2004 is de line-up als volgt.

Dj Daniël Maters http://www.danielmaters.com Door menig persoon werd deze dj afgelopen Fresh een toekomstige topper genoemd. Hij draaide een zeer strakke set en kreeg vele mensen al vroegtijdig de dansvloer op. Absolutely is blij dat ze Daniel Maters mogen presenteren als Resident Fresh DJ.

Robert Feelgood http://www.robertfeelgood.com Vanaf September 2000 draait deze dj samen met house legende Rob Boskamp op de vrijdagavond te SOL. Samen hosten ze een clubavond genaamd EFFECT. Zijn eerste compilatie cd in september 2001 werd goed ontvangen in landen als Duitsland, Spanje, Zuid-Afrika en Engeland. Hij stond op feesten als Wasteland, Beachpop, Supperclub, Dance Valley en op maandelijkse basis in de Now&Wow. Ook is hij host geweest in het radio programma van Erick E genaamd 'onestargrooves'. Deze dj zal het optimale clubgevoel vertegenwoordigen.

Erick E http://www.ericke.com Deze dj is iedereen wel bekend. Groot geworden door zijn residency in de befaamde "Roxy". Heeft overal ter wereld gedraaid en zal ook deze avond het publiek naar warme zomerse clubtemperaturen brengen.

Kaarten voor dit feest zullen te koop zijn vanaf donderdag 5 maart 2004. Er zullen maximaal 250 kaarten verkocht worden, dus aangeraden word zo snel mogelijk kaarten te halen.