Zaterdag 20 maart vindt er een electro special plaats in de Effenaar. Een aantal artiesten van het bekende Duitse label Lasergun Records zijn uitgenodigd. Autotune, Savas Pascalidis en de Nederlander Break3000 komen deze avond naar Eindhoven toe.

Op deze Electro Special opent Lasergun Records (Berlijn) het vuur op de speakers! Een vonkende mix van electro punk, clean techno, trashy pop, minimal house and future disco.

Autotune brengt een "complete electronic live performance" zoals electro hoort te klinken. No nonsense & high quality. Autotune komt voort uit de Duitse technolegende Toktok, bracht releases uit op het Fumakilla label en nu dus op Lasergun. Inmiddels werken zij aan hun tweede album en zijn ze uitgegroeid tot de populairste electro live-act van Europa!

Savas Pascalidis vormt het brein en de motor achter het Lasergun label. In de vroege jaren negentig groeide hij via New Beat uit tot een veelzijdige DJ, wat resulteerde in een eerste platenrelease in 1995. Inmiddels is Savas Pascalidis een Europese top DJ en een gewilde act op menig internatonaal festival. In 1999 richtte hij Lasergun op, waarop electro een verbinding vormt met andere vormen van elektronische dansmuziek. Naast de nodige remixes en de releases op het eigen label, brengt hij platen uit voor het gerenommeerde Gigolo label van DJ Hell.

Voor info en MP3 Savas Pascalidis klik hier.

Break 3000 verruilde enige tijd geleden zijn Hollandse thuis voor Keulen en is nu een zeer productieve DJ en producer die moeiteloos meegaat in de Grote Keulse en Berlijnse Electro scene. Met releases op Casanova, Meuse Muzique en aankomende platen op, jawel, Lasergun vormt hij met zijn swingende set van minimale, funky electro en breaks een prachtige variatie op deze bijzondere avond.

Upcoming dance events @ Effenaar

za 13-3 Sublime: Tiefschwarz (D) met DJ's Alexander Schwarz + max 404 start: 22.00 u
za 20-3 Electro Special: Lasergun night met o.a. Autotune (live) start: 22.00 u
vr 26-3 Bubblicious: The Ultimate R&B and Bubbling Party met o.a. Double Trouble (live) start: 22.00 u
za 27-3 Zodiak Commune presents: "Acid Virus" met o.a. Citric Acid aka Tommy Klein (live) start: 22.00 u
za 3-4 Welcome to the Club met DJ's Phenc + Beauritz start: 22.00 u
za 17-4 TechNoNonsense met o.a. Rick Angel start: 22.00 u
do 29-4 80's/electroclash met DJ U-man start: 22.00 u