Tijdens deze editie van het feest Huisje, Boompje, Feestje! staan uiteraard Dwin en Edwin Bazen op het programma. Deze heren zullen ondersteund worden door MC Marxman en de scratcher Git Hyper. Doel is weer om een huiselijke sfeer te creeëren waar men kan feesten.

In januari ging Huisje, Boompje, Feestje! met een big bang van start. Niet alleen hadden de bezoekers het idee dat ze feest stonden te vieren in hun eigen huiskamer vanwege het fantastische "huiselijke" decor, ook werd er volop genoten van de fantastische sets van Dwin, Edwin Bazen, VJ Photonic en de vocalen van MC P-Pholl.

Dwin en Edwin Bazen behoeven natuurlijk geen verdere introductie meer, al sinds de opening van Club Las Palmas draaien zij meerdere malen per maand de sterren van de hemel. Aankomende zaterdag krijgen zij ondersteuning van MC Marxman en Nederlands beste scratcher Git Hyper.

De naam Git Hyper zal misschien niet gelijk een belletje doen rinkelen echter staat deze Rotterdammer al sinds begin jaren 90 aan de top binnen zijn genre. Zo trad hij onder meer op met gerenommeerde namen als Zuco 103, New Cool Collective, Hans Dulfer en het Metropool Orkest. Op tv deed hij optredens bij Barend en Van Dorp, Laat de Leeuw en natuurlijk de Comedy Factory waar hij al sinds 1999 aan verbonden is.

Meer informatie over Club Las Palmas is terug te vinden op www.club-laspalmas.nl