Aankomende zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van ROCKIT. Tijdens deze editie staan er dj's centraal die langzaamaan steeds bekender aan het worden zijn. De organisatie heeft Juan Sanchez, Shinedoe en Emilio Ferreira uitgenodigd.

Zaterdag aanstaande is het weer ROCKIT time! FCA-Music, dat met het ROCKIT (techno/electro) concept elke vierde zaterdag om de maand de Winkel van Sinkel op zijn grondvesten doet schudden, heeft voor a.s. zaterdag een andere variant ingelast, namelijk: ROCKIT: the next generation. In tegenstelling tot de normale ROCKIT avonden komen er bij the next generation geen grote buitenlandse namen langs, maar juist de artiesten die in de nabije toekomst hun sporen zullen gaan verdienen.

Juan Sanchez is al door menigeen getipt als de ontdekking van 2003. Zijn optredens bij o.a. Mysteryland, De Rechter en Dance Planet hebben ervoor gezorgd dat hij in opmerkelijk korte tijd een ruime schare fans heeft verworven. Uiteraard zal de gitaar waarmee hij zich onderscheid ten opzichte van de rest niet ontbreken in de Winkel van Sinkel.

Shinedoe timmert intussen al meer dan tien jaar aan de weg. Het is dan ook heel opmerkelijk dat zij nog nooit in de Winkel van Sinkel heeft opgetreden. Doordat Shinedoe al heel vroeg betrokken was bij de house/techno scene heeft zij een brede ontwikkeling opgedaan, wat zeker terug te vinden is in de kwaliteit van haar sets.

Emilio Ferreira is de resident van Xcess Events. Zijn eerste set in de Winkel van Sinkel (Xcess & Beyond Adventures, met o.a. DJ Rush) heeft ervoor gezorgd dat FCA-Music dusdanig onder de indruk was om hem voor deze next generation-episode uit te nodigen.

In de sub-area als vanzelfsprekend Robbie303. "Robbie303 is cool" lijkt tegenwoordig het credo en hij is dan ook de perfecte man voor een ROCKIT-avond.

Voorverkoopadressen:
Utrecht: Midtown, Zadelstraat 36 (030-2317198)
Utrecht: Twist and Shout, Oudegracht 72 (030-2340520)
Amsterdam: Outland Records, Zeedijk 22 (020-6387576)
Rotterdam: Velvet Rec., Oude Binnenweg 121-A (010-4134423)

via www.voorverkoop.net

Kaarten kosten in de voorverkoop Eur 10,- (excl. Fee) en Eur 14,- aan de deur. ClubRisk/WinkelVanSinkel-leden betalen ook aan de deur uiteraard Eur 10,-

Meer informatie:
FCA-MUSIC
tel.: 020-6060953
www.fca-music.nl / www.clubrisk.nl
e-mail: office@fca-music.nl

Comments

  • Swedish Chef

    1 March 2004

    Was erg gezellig! Erg goed gedraaid allemaal!

Comments are closed