Dance4life

Na Monumental komen ID&T en Q-dance nu met hetzelfde goede initiatief om tijdens feesten geld in te zamelen bij de bezoekers. Iedere bezoeker betaalt 25 eurocent extra voor het kaartje, en de organisatie betaalt voor elk verkocht kaartje ook nog eens 25 eurocent. De verzamelde halve euro per bezoeker gaat naar een goed doel.
ID&T en Q-dance regelen dit via Dance4life. Het ingezamelde geld gaat via deze organisatie naar de "Stop AIDS Now" en "WPF (the World Population Foundation)" fondsen. Awakenings zamelt bij de komende editie geld in voor het project tegen de klimaatverandering van Greenpeace.

ID&T & Q-dance

Onze generatie wordt vaak betiteld als generatie "nix", en "onbereikbare generatie"… Wij weten wel beter… Het ligt niet (alleen) aan ons; de jongeren van nu, maar vaak aan de toonzetting en benadering van organisaties die de plank meestal totaal misslaan.

Resultaat: JIJ voelt je niet aangesproken en alles blijft bij het oude. Problemen als SARS en Irak beheersen het nieuws, terwijl er dagelijks 9.000 jongeren sterven aan HIV / AIDS. Daar horen wij niks over… Jij wel?

Daar willen we wat aan doen want ook in Nederland stijgt het aantal AIDS infecties radicaal! Wist je dat er nu meer dan 42 miljoen mensen (met name leeftijdsgenoten van jou) met HIV / AIDS leven? Wij vinden sex belangrijk en kunnen niet zonder…

Wel willen ID&T en Q-dance dit jaar aandacht geven aan Dance4life. Een dance concept dat samen met onze hulp de wereld wakker gaat schudden! Dit jaar zullen we je vragen 25 eurocent per ticket bij te dragen om projecten te ondersteunen in zuidelijk Afrika. Wij zullen hetzelfde doen om zo een resultaat van 50 eurocent per ticket te realiseren en daar kunnen Stop AIDS Now en WPF (the World Population Foundation) echt jonge levens mee redden! Ook zal er in het Gelredome (Arnhem) en Greenpoint Stadium (Kaapstad 25.000 bezoekers) op 27 November 2004 een dance evenement worden gegeven voor 50.000 scholieren die geld hebben opgehaald en worden geïnformeerd over de risico's van het nr. 1 gevaar van de wereld, HIV / AIDS.

De komende jaren zal de rest van de wereld ons voorbeeld volgen, en kunnen we laten zien dat onze generatie het voortouw neemt in dit nieuwe project Dance4life. We zullen je het komende jaar op de hoogte houden van alle relevante ontwikkelingen die er zijn rondom dit nieuwe initiatief, en we hopen op je steun!
Monumental
Monumental heeft besloten om dit jaar tijdens iedere Awakenings geld te gaan inzamelen voor een goed doel ! Jij als bezoeker betaald E0,25 en wij als organisatie leggen daar ook nog een kwartje bij. Bij een uitverkocht huis waar we natuurlijk weer vanuit kunnen gaan is dat dus 6000 maal E0,50 = E3000,-.
Voor de aflevering van april hebben we gekozen om deze steun te geven aan GREENPEACE en wel voor de speciale actie tegen klimaatverandering.
Check www.greenpeace.nl/campaigns/intro?campaign_id=4522 voor meer info