mainstage februari

Elke laatste zaterdag van de maand is er weer een nieuwe editie van Mainstage in de Escape in Amsterdam. Tijdens de editie van februari heeft de organisatie gekozen voor dj's van eigen bodem. Remy en Miss Monica zullen namelijk op deze editie gaan draaien, uiteraard naast resident dj Phonopunk

Tussen de rij top dj's die hun kunsten tot nu toe vertoonden op Mainstage, kon Remy alles behalve ontbreken. Het doet de crew dan ook erg deugd dat neerlands trots Remy, zijn uplifting en energieke techno-techhouse sound ten gehore zal brengen tijdens Mainstage op 28 februari a.s. Naast Remy en resident Phonopunk zal Miss Monica, als onderdeel van haar comeback tour, laten horen dat ze haar draaikunsten nog steeds uiterst goed beheerst en zich weer binnen no time zal voegen bij de internationale top. Mainstage zet hiermee duidelijk de trend voort met haar herkenbare funky sound, waardoor bezoekers maandelijks weten wat ze aan kwaliteit kunnen verwachten in de Escape. Ook de aankomende edities zal alles uit de kast gehaald worden om er weer een spetterende Mainstage van te maken. Voor de editie van maart kunnen we Andre Galluzzi en Joel Mull verwelkomen. Hou Mainstage verder scherp in de gaten voor coming events en dj's!

Remy
De Haagse Remy Unger ontdekte eind jaren tachtig de house-muziek. Nadat hij zijn eigen draaitafels aangeschaft had, begon hij begin jaren negentig op feesten te draaien en werd hij resident dj op de zaterdagavond in de Amsterdamse RoXY. Ondertussen draaide Remy over de hele wereld en is hij resident dj op de Silly Symphonies feesten die door zijn broers georganiseerd worden. Zijn draaistijl is erg gevarieerd van clubhouse tot techno. Na een aantal Silly Symphonies compilaties te hebben gemixt en de DJ-championship in het Franse Cannes te hebben gewonnen, schuift zijn muziek meer richting de hardere kwaliteitstechno. Veel liefhebbers die Remy op Awakenings hebben gehoord kennen deze sound als geen ander. Dat de keus om meer te gaan produceren geen belemmering voor zijn DJ carrière zou zijn bleek uit het feit dat hij in 2001 wederom de Lucky Strike Dance Award voor beste Techno DJ won. Hij draait op dit moment als resident in 'Arc', New York. In juni wederom een mijlpaal voor Remy door de release van zijn eerste eigen producer album Bang! Beware of Remy's banging sound at Mainstage!

Miss Monica
In de jaren 1996 t/m 1998 behoorde DJ Miss Monica tot één van de populairste DJ's van Nederland, met 3 tot 5 optredens per week in binnen- en buitenland. In de zomer van 1998 werd Monica ernstig ziek door de ziekte van Pfeiffer, wat zich voortzette in M.E. In de zomer van 2003 werd zij gelukkig genezen verklaard. Goede reden voor een comebacktour. Regelmatig stond zij achter de draaitafels van clubs als Nighttown (resident), Asta (resident), Escape, Rex (Parijs), Queen (Parijs) en Café D'Anvers (Antwerpen). Daarnaast was zij een graag geziene gast op gerenommeerde feesten als MTC, Lunapark, Extrema en de grote festivals Dancevalley, FFWD Dance Parade, Extrema's AquaBest festival en de Veronica's Mega Music Dance Experience. Onlangs won Miss Monica de aanmoedigingsprijs tijdens de BG-dance awards 2003, in Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De kick-off van "Miss Monica's Comeback Tour 2004" vond plaats op 7 februari 2004 in Las Palmas. Now she will rock the Escape this next Mainstage!

Phonopunk (resident)
Er zijn maar weinig dj's die er binnen afzienbare tijd een residentie op nahielden tussen o.a. dj's als Marco Carola, Umek, Ben Sims en John Acquaviva. Onze resident Phonopunk is er wel zo één die zich deze status mag toedichten. Inmiddels maakt hij deel uit van de artiestenstal van bookings agency FIRM. Again he will take the punk to the phono!

MAINSTAGE
Zaterdag 28 februari
Dj's: Remy, Miss Monica, Phonopunk & MC P-Pholl
Prijs: 18 euro
Tijd: 2300-0500 uur
Plaats: Escape - Rembrandtplein - Amsterdam
VVK: via de bekendere platenzaken

Next Mainstage 27 maart : Andre Galluzzi, Joel Mull, Phonopunk Mainstage