inspirit

Op vrijdag 19 maart zal er een nieuwe labelavond starten in de Mazzo in Amsterdam. Het Engelse Inspirit label zal komende maanden meerdere avonden in de Mazzo organiseren. Tijdens deze editie zullen The Beard en Amma langs komen. Naast deze twee Inspirit artiesten zullen ook Roog en b-ART gaan draaien.

Het toonaangevende engelse deephouse label Inspirit Music zal vrijdag 19 maart in Club Mazzo te Amsterdam een labelavond organiseren. Inspirit Music is al enkele jaren de engelse tegenhanger van gerespecteerde amerikaanse (deep)house labels als Naked Music en OM Records, en put ook uit diezelfde “soulful sound” van deephouse, broken beats en electro geïnspireerde house. Met een reeks sterke eigen artiesten als Andy Caldwell, The Beard, Fish Go Deep en Amma staat het label op het punt internationaal door te breken.

In de Mazzo zal vaste DJ en producer The Beard, die onlangs de mix CD “Inhouse Perspectives 01” uitbracht, samen met vocaliste Amma optreden.
De nederlandse inbreng komt van b-ART, resident van de Mazzo en een iemand die al jaren deephouse in Nederland ondersteunt met zijn Pizazz ! feesten. Als speciale gast is DJ Roog uitgenodigd. Nederlands’ bekendste soulful house DJ scoorde vorig jaar een internationale clubhit met “Back together” feat Ron Caroll en is momenteel druk in de studio bezig met nieuw Hardsoul materiaal, waaronder een track met Inspirit vocaliste Amma !

Begin maart organiseert Inspirit een label presentatie op de prestigieuze Winter Music Conference in Miami en op dit moment heeft Inspirit Music residencies in clubs als CDLC in Barcelona, Club Vinyl in Portugal en Cherry Jam in London. De europese tour van het label zal de komende weken ook steden als Helsinki, Napels, Dublin en nu dus ook Amsterdam aandoen.

De komende maanden staan er meer Inspirit label avonden gepland. Naast de vaste Inspirit DJ’s en nederlandse resident b-ART, worden verwacht : Andy Caldwell (Naked, Yoshitoshi), Kaskade (OM Records), Soulstice, Jimpster (Freerange) en Jay Hannan (Underdog London).