maw josh wink

Zoals in PaulusP zijn preview al te lezen was, is het een tijdje stil geweest rond de organisatie MAW. Maar binnenkort komt daar verandering in, Josh Wink komt dan op een nieuw MAW feest draaien dat op vrijdag 19 maart plaatsvindt in de Las Palmas in Rotterdam!

Het is een tijdje stil geweest rond MAW, de organisatie die reeds een lange historie van technofeesten op haar naam heeft staan. Zo stonden in het verleden dj’s als Dave Clarke, Green Velvet, Monika Kruse, Rush, Chris Liebing, Billy Nasty en Ben Sims op de flyer. Begin februari deed MAW echter weer van zich spreken met een daverend live-optreden van Secret Cinema.

De komende maanden kunnen de pur sang technoliefhebbers hun hart weer ophalen op de MAW feesten. Op vrijdag 19 maart komt de eerste buitenlandse grootheid langs; Josh Wink! Het laatste optreden van Wink in Rotterdam dateert alweer van ruim een jaar geleden. In de Basement zorgde hij voor een legendarische Future avond. Ter ere van zijn nieuwe album '20 to 20' zal Josh Wink drie uur lang achter de draaitafels van Club Las Palmas te vinden zijn. De avond wordt geopend door MAW en Las Palmas resident Edwin Bazen, die ook een drie uurs set zal draaien.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen, dus wees er snel bij!

Wat staat er nog meer op het programma de komende maanden? Op 29 april (ism Xcess Events) DJ Rush en Valentino Kanzyani. Last but not least staat in het Pinksterweekend eind mei Marco Carola geboekt voor een 3 uurs set.

Meer info over MAW is terug te vinden op www.mawparty.nl