integrate

De geruchten gingen al een tijdje rond dat Dylan Drazen niet op Integrate zou draaien en dat is nu ook bevestigd. De bevestiging van de kant van Dylan Drazen of zijn manager is nog niet binnen, maar Musika Tremenda neemt geen risico en heeft een vervanger geboekt: Petar Dundov!

Dylan Drazen zal definitief niet optreden op de aankomende Integrate editie. Aangezien elke respons van zowel Dylan Drazen als van zijn manager uitblijft hebben we daar toe besloten. Met de organisatie van Dial T For Techno, waar Dylan Drazen wel zal draaien, is afgesproken om pas na het weekend van 30 januari verslag te doen van het hoe en waarom rondom het cancellen.

Uit de vele reacties op onze oproep om tips te geven voor een vervangende naam is Petar Dundov (Music Man, Tomorrow) veel gevallen. Bovendien stond hij al hoog op onze verlanglijst. De boeking is inmiddels 100% confirmed! Deze Kroatische producer, ook wel bekend als Brother’s Yard, zal voor de tweede keer Nederland aandoen met zijn energieke, melodieuze, diepe techno. Wij zijn er van overtuigd dat Petar een zeer goede keus is om de komende Integrate editie, samen met Sicco Bosscher en Rush, onvergetelijk te maken. Check zijn site maar eens: http://www.petardundov.com

Eerder konden we al lezen:
Dylan Drazen gecancelled?!
Er gaan een hoop geruchten de ronde dat Dylan Drazen is gecancelled. Dit is enerzijds waar en anderzijds niet waar. Per mail is mij medegedeeld dat Dylan niet gaat komen 21 februari. Ik heb echter zeer nadrukkelijk bij zowel Dylan als zijn manager om een officiële, getekende verklaring gevraagd. Simpelweg omdat ik een contract en een waterdichte afspraak heb betreffende de boeking voor Integrate.
Over wat de reden is van de annulering en bij wie de schuld ligt hiervan, wil ik nu nog niets over mededelen. Het enige wat ik hierover kwijt wil is dat dit in ieder geval niet aan mij/MT is te wijten. Later zal hier ongetwijfeld meer nieuws over volgen.
Voor alle Integrate fans die reken(d)en op de komst van Dylan Drazen wil ik je alvast voorzichtig aanraden hier dus niet teveel op te rekenen. Zodra we het officiële schrijven binnen hebben zal ik stappen gaan ondernemen en uiteraard voor een meer dan waardige vervanger gaan zorgen. Als jullie nog tips hebben, mail het me gerust! (frank@musikatremenda.nl) Bij voorkeur een vooruitstrevende, extreem lekker draaiende goocheldoos die de brug tussen Sicco Bosscher en Rush perfect kan dichten.
Het spijt me dat ik geen definitief (positief) uitsluitsel kan geven op dit moment, maar wilde hier in ieder geval wel enige mededeling over doen in de tussentijd.

Tot 21 februari!

Frank van den Bold & MT-team
Musika Tremenda