dj club haarlem

Na een korte pauze van 2 maanden gaat de DJ Club op zaterdag 7 februari weer van start in de Lichtfabriek in Haarlem. En dat doen ze met een geheel nieuwe stijl en het vooruitzicht dat de DJ Club nu echt een club begint te lijken, want dit jaar mag je ze elke maand verwachten. De DJ Club is inmiddels uitgegroeid tot het grootste regelmatig terugkerende dance evenement van Haarlem.

Om dit jaar meteen maar goed te beginnen zal Laidback Luke achter de decks plaats nemen. Deze dj heeft het afgelopen jaar bewezen een van de beste producers van Nederland te zijn met zijn live-mix album Windmill Skill waarvan de aftrap ook al werd gegeven bij de DJ Club.

Zowel als producer als dj heeft Luke het in zich om een heel grote wereldster te worden. Hij produceerde niet alleen het uiterst succesvolle ‘We can not get enough’, maar bewees met zijn rockin’ dj sets ook de grote festivals en zalen zonder moeite naar zijn hand te kunnen zetten. Luke is een echte muziekliefhebber die bewijst dat echte dance muziek ook kan rocken en weet die energie ook als geen ander over te brengen op de dansvloer.

Voor Laidback Luke zullen Jip DeLuxe en Derric de bezoekers behoorlijk teasen met hun warme house klanken. Jip Deluxe is onder meer bekend van zijn sets in de Now&Wow, de Metz en Nighttown en hij is regelmatig te zien op de grote festivals in Nederland. Zijn muziekkeuze is een mix van garage, nu-disco, deep, tribal en tech-house, waarvan Jip Deluxe inmiddels een compleet eigen stijl ontwikkeld heeft. DJ Derric start de avond geheel in eigen stijl op. Sinds 1998 draait hij in binnen en buitenland. Derric is misschien wel de meest “down te earth” dj van nederland die een voorkeur heeft voor clubs waar de ware spirit of dance nog te voelen is. Zijn muziek kan beschreven worden als een mix van uplifting tribal, tech, dynamic groovy house muziek.