Met oud en nieuw maakte Secret Cinema eindelijk zijn debuut op Awakenings. Hij had hoog gescoord in de wish lists van de Awakenings profiles en werd daarom geboekt. Deze keuze bleek een goede want voor veel bezoekers was hij het hoogtepunt van de avond! Vrijdag 6 februari zal Secret Cinema zijn 2e album releasen met een extra lange liveset in de Las Palmas.

In samenwerking met Xcess Events, bekend van de succesvolle Profiles feesten, organiseert MAW op vrijdag 6 februari in Club Las Palmas in Rotterdam de release party van het nieuwe album van Secret Cinema, getiteld “Revenge Of A Nerd”.

Jeroen Verheij a.k.a. Secret Cinema begon in 1990 met produceren onder het pseudoniem Meng Syndicate. Zijn eerste release Sonar System werd gelijk een grote hit. Al snel volgden er enkele nummers op diverse labels van Michel de Hey. Daarna ging het hard met de carrière van Jeroen Verheij. Zowel als Secret Cinema en als Grooveyard scoorde hij de ene na de andere wereldwijde tophit. Platen als Timeless Altitude, Watch Me Now en natuurlijk Mary Go Wild waren instant classics!

Ruim 10 jaar verder is Secret Cinema een producer en live-act van wereldformaat met optredens over heel de wereld; Rotterdam, Amsterdam, Japan, Spanje, België, Duitsland, Miami, China, and the list goes on and on…

Na zijn succesvolle debuutalbum “White Men Can’t Funk” (2001 EC Records) is nu de tijd daar voor een nieuw album; “Revenge Of A Nerd”. Tijdens de album release party zal Secret Cinema een extra lange live-set spelen. Daarnaast zullen ook de dj’s Rho (Extrema, Hot Kitchen) en Berry van Gardingen (o.a. Coming Soon, EC Records) acte de présence geven.

Voor meer info: www.mawparty.nl / www.xcess-events.nl / www.club-laspalmas.nl