Dial T for Techno

Wie aan Leiden denkt, denkt al gauw aan Thorbecke, Rembrandt, of de Universiteit van Leiden, maar men zal niet snel denken aan een Technofeest. Waarom? Geen idee, maar met het nieuwe concept "Dial T for Techno" van AM-produktions komt daar misschien verandering in!
De line-up liegt er met onder andere Dylan Drazen niet om. Het is al twee jaar geleden dat hij voor het laatst in Nederland heeft gedraaid. Daarbij komt dat de kans zeer groot is dat Dylan Drazen door een dubbele boeking helaas niet op Integrate komt in februari.

1e Editie Dial T For Techno in Leiden met o.a. Dylan Drazen en Kay D. Smith!
Vrijdag 30 Januari 2004 vindt in Leiden de eerste editie van het nieuwe concept “Dial T For Techno” plaats. Organisator AM-Produktions heeft gekozen voor de grootste en tevens ook enige “echte” club die de stad rijk is: InCasa op de Lammermarkt. Kaarten zullen voor ¤16 ex. fee te koop zijn bij Ticketbox en de bekende voorverkoop adressen in de grote steden.

Voor deze 1e editie zijn qua line-up alle registers open getrokken, zo maakt de New Yorkse DJ Dylan Drazen zijn rentree in Nederland na 2 jaar geleden hier voor het laatst opgetreden te hebben. De mensen die bij dat optreden zijn geweest of ooit 1 van zijn mix tapes hebben gehoord weten dat zijn sound en skills uniek zijn. De mensen die hem nog nooit hebben horen draaien mogen dus daarom deze kans zeker niet laten liggen!!
Ook is Duitse Techno DJ/producer Kay D. Smith geboekt, zijn producties op labels als "Form" en "Headroom Music" zijn in vrijwel iedere platenkoffer aanwezig maar toch heeft deze man nog maar weinig in Nederland gestaan om zijn draaikunsten te vertonen. Bij deze dus! DJ Alec Marqx heeft op feesten in het underground partycircuit en op feesten als Technorumba eerder DJ sets weggegeven. Tevens is hij mede- organisator en zal het eerste uur van dit eerste feest inluiden.

Verder zijn er nog 2 top- live acts van Nederlandse bodem geboekt. Jerome heeft in het verleden zijn strepen al hoog en breed verdiend als DJ op feesten als Awakenings en I Love Techno. Ook als producer timmert hij al jaren aan de weg op labels als Musicman en Technique Records. Op deze avond zal hij zijn splinternieuwe Liveset ten gehore komen brengen! Carlos Rios vs.Vincent de Wit zijn samen de 2e live act. Hun Beide stijlen gecombineerd en hun kracht tot improviseren tijdens de set maakt ze uniek in hun genre. Beiden zijn tevens gerespecteerd producer en bekenden in de, intussen internationale Techoscene.

Iedereen die nooit eerder een bezoek bracht aan Leiden heeft bij deze dus een goede reden om dit alsnog te doen!

Friday January 30th 2004
DIAL T FOR TECHNO
DJ’s:
Dylan Drazen (USA)
Kay D Smith (GER)
Alec Marqx (NL)
Carlos Rios vs Vincent de Wit LIVE (NL)
Jerome LIVE (NL)