solid grooves

Vrijdag 23 januari is het weer tijd voor een nieuwe editie van het technofeest Solid Grooves. Veel grote namen hebben in de afgelopen periode de revue gepasseerd, ik noem een Deetron, Mike Dearborn, Marco Remus. Deze keer heeft de organisatie weer een leuke naam voor ons in petto. James Ruskin komt namelijk naar Utrecht voor een 3 uur durende set!! Overigens is de line-up voor de volgende editie, van 19 maart, ook al bekend. Oscar Mulero en Jay Denham zullen dan gaan draaien.

Solid Grooves is in 1998 begonnen als dance organisatie, die om de maand feesten organiseert in Tivoli, Utrecht. De muziek gaat van House tot Techno en andere aanverwante stijlen. Bij Solid Grooves staat de muziek voorop, doordat we kwalitatief hoogstaande (inter)nationale DJ’s samen met onbekende DJ’s boeken. DJ’s die op Solid Grooves gedraaid hebben zijn: DJ Bone, Deetron, DJ T1000, Mike Dearborn, Stanny Franssen, Trevor Rockcliff, Marco Remus, Steve Rachmad, Lady Aïda, Michel de Heij, Jerome, DJ Pierre, Ronald Molendijk, Estroe, Shinedoe en de resident DJ’s Remigius en Invite.
Tivoli is een perfecte locatie voor maximaal 1000 personen, vooral als het balkon opengaat ontstaat er een unieke sfeer.


Vrijdag 23 januari 2004 gaat James Ruskin 3 uur lang Tivoli draaien.

James Ruskin uit Londen is in 1996 begonnen met zijn label Blueprint. Zijn eigen producties (en die van Surgeon en Oliver Ho zijn labelgenoten op Blueprint) worden vaak gedraaid door DJ’s zoals Claude Young en Jeff Mills. Daarnaast heeft James nog platen uitgebracht op Tresor, Surface, Coda, Fine Audio, Noom en Magic Trax. Draaien kan hij als de beste, zijn skills (op 3 draaitafels) zijn echt van wereldniveau. Door zijn energieke draaisets draait hij van Tokio tot Chicago en van Australië tot overal in Europa. Omdat we James 3 uur geboekt hebben kan hij echt een mooie set voor jullie neerleggen.

Invite heeft de afgelopen editie in september duidelijk laten horen dat hij een groot talent is. Opbouwend zeer sterk met een goede platenkeuze en wil ook nog wel eens zo'n plaat draaien die je al lang vergeten bent. Hou Invite zeker in de gaten!

De voorverkoop is al begonnen.
Kaarten kunnen jullie dan kopen bij de volgende voorverkoopadressen:
Tivoli, Oudegracht 245 Utrecht
Twist & Shout, Oudegracht 70 Utrecht
Midtown Records, Zadelstraat 36 Utrecht
Plato, Steenweg 13 Utrecht
Ed Baak Audio, Vlierweg 10 Houten
Ticketservice 0900-3001250
GWK & Postkantoren

Comments

  • Goedie

    Goedie

    9 January 2004

    Weer een topnaam in Utrecht. Het is wel de maand voor feesten in Utrecht :)

Comments are closed