Café Sol is een gezellig dj-café op het Rembrandtplein in Amsterdam. Je kan er dansen, aan de bar zitten of onderuit gezakt op een bank zitten! Eind januari zijn er weer twee feestjes die het vermelden zeker waard zijn. Op "House of Progress" (HOP) op donderdag de 22e komt DJ Per. Zaterdag de 24e is er een feest dat duurt van negen uur 's avonds tot negen uur de volgende ochtend! Dit feest heet dan ook niet voor niks "Good Morning Club"! De 24e zal de Franse D'Julz te gast zijn.
Dat wordt dus dansen!

Sol Café presents: Good Morning Club presents : Tic Toc … We don't stop! and HOP!

Het DJ Cafe Sol trakteert haar bezoekers op twee grote namen in de week van 19 januari 2004. Op de Good Morning Club zal de Franse D'Julz komen draaien en op de Donderdagse Hop 'pure progressive' held Per (Earth, Melkweg)

Hoe ze het doen, doen ze het! Maar op zaterdag 24 januari is het Jayh Samson en zijn Good Morning Crew andermaal gelukt een internationale ster te strikken voor de inmiddels steeds bekender wordende 12 uur durende clubavond. Dit keer maakt niemand anders dan de franse
superster D'Julz zijn opwachting achter de draaitafels van het kleine, maar uiterst sfeervolle DJ Cafe SOL aan het Rembrandtplein in Amsterdam. D'Julz (Julien Veniel) wordt in de internationale housescene in één adem genoemd met andere franse supersterren als DJ Deep, Laurent Garnier, Erik Rug en Daft Punk. Zijn stijl als deejay (en producer) houdt het midden tussen techno en house met duidelijke tribal en funk invloeden. Niet voor niets is hij resident bij de befaamde REX CLUB en Magic Garden Party's in Parijs en is hij regelmatig te bewonderen in clubs als La Terrazza (Barcelona), Alaska (Glasgow), Fabric (London) en Tunnel (New York). Een vooraanstaand engels muziekblad schreef over D'Julz zijn set: "Pompend en opwindend, soms dubby, dan weer funky en hypnotiserend maar altijd HOUSE!"

Naast D'Julz natuurlijk resident Jayh Samson dit keer bijgestaan door Randy en DJ Jefferson. De avond begint altijd stipt om 9 uur (9pm till 9am), (en geloof me het is de moeite waard om op tijd te komen). De entree bedraagt een schamele 8 euro!

Twee dagen voor de GMC is er op 22 januari de wekelijkse HOP (House Of Progress). De resident DJ Craig Neeld heeft DJ Per (Earth) uitgenodigd hem te vergezellen op deze avond.
Het is natuurlijk overbodige informatie maar ‘Pure Progressive’ Per past als geen ander in het concept van deze avond. Hij draait al zo’n 15 jaar mee in de scene en is de organisator van de welbekene Earth avond in de melkweg… Waar kan je Per tegenwoordig nog horen voor 5 euro?

We zien je dus graag in het Sol Cafe op Hop met DJ Per en op de GMC met D’Julz