Hotel Kurhaus

In januari en februari 2004 organiseert het Scheveningse Kurhaus Hotel elke zondagmiddag van vier tot acht Lazy Sunday!

De actiefste manier om lekker lui te zijn ontdek je door op zondagmiddagen naar Scheveningen te gaan. Op de plek waar artiesten als Edith Piaf, Duke Ellington, Leonard Bernstein, en de Rolling Stones hebben opgetreden staat nu de komende twee maanden niemand minder dan DJ Dame. De enige Haagse vrouwelijke DJ, bekend van o.a. Dance Valley, Sound/Vision, Impulz, Las Palmas en Silly Symphonies heeft voor deze bijzondere gelegenheid een speciale set samengesteld en wordt begeleid door saxofonist Bart Goderie (Splendid).

Pfff… even uitblazen. Dat is het motto van deze nieuwe serie zondagmiddagfeesten die vorige week van start ging in het Kurhaus in Scheveningen. Wie zaterdagavond vol gas is gegaan en de volgende dag even met vrienden wil nakletsen over wat er de avond daarvoor allemaal is gebeurd, zit in het Kurhaus goed. Onder het genot van de gloedvolle beats van DJ Dame kun je in deze luxe atmosfeer even helemaal tot jezelf komen.

Maar wie juist nog genoeg energie heeft kan natuurlijk ook met de voeten van de vloer. Want dansen mag en DJ Dame kennende zal zij dit ook subtiel muzikaal aanmoedigen. De maanden januari en februari zitten qua zondaginvulling geramd maar hou er rekening mee dat de outfit 8 februari een weekje overslaat. De zondagmiddag met DJ Dame duurt van 16.00 uur tot 20.00 uur. De entree is gratis en de dresscode casual. Kortom: Het ontdekken waard.
Voor de grote genieters is er een speciaal ‘Lazy Sunday -arrangement’ samengesteld welke bestaat uit de Kurzaal Zeven Zonden en een glas Champagne of cocktail voor ¤ 21,50 p.p. Voor extra informatie en/of uw reservering belt u met het Kurhaus hotel op telefoonnummer 070 416 27 13.