Het was even rustig op Groovetrackers. Stilte voor de storm zullen we maar zeggen want nu krijgen we een aantal mailtjes met oud en nieuw updates. Goedie heeft al een Oud & nieuw special geschreven waarin je kan lezen wat er zoal te doen is. In dit nieuwsbericht staan een aantal updates.

ADHD sessions wat zou plaatsvinden op de Weesperstraat in Amsterdam, is verplaats naar DJ Café Tetra.

The original venue in Weesperstraat is unable to host our New Years Eve Party due to circumstances beyond our control… Amsterdam council
But don't change your plans too much as we've been hard at work since hearing the news and with only a week to go we are happy to tell you that we teamed up with a new host [DJ Café Tetra].
Please note that we kick off earlier @ 16.00. But it's still promising to be one of the best New Years Eve Sessions!

Awakenings is uitverkocht en belooft met de ruimere geluidsnorm en de viering van het tien jarige bestaan van Monumental een spectacel te worden! Foto's en report van dit feest begin volgend jaar op Groovetrackers.com!

Factory040 maakt de timetable bekend en meldt tevens dat vandaag de laatste 200 kaarten in de verkoop gaan. Er zal dus géén deurverkoop plaatsvinden.

De Lexion viert na een "moeilijk maar toch een overwegend goed jaar" oud en nieuw met Ultimax. En wil dit feest middels het persbericht onder de aandacht brengen:
Op woensdag 31 december zal de Lexion onder de naam ‘Ultimax’ op spetterende wijze het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar verwelkomen. Verdeeld over vijf zalen zal een talrijke line-up het publiek een onvergetelijke nacht gaan bezorgen! We noemen o.a Devious, Johan Cyber, Club Caviar, Erik de Koning, Jochen, Stephen, Jose, The Freak, G-spott, Calvin, Lester Claassens, Mac Zimms, Dennis Ruyer en Jurgen. Buiten deze klinkende namen om zullen echter nog veel meer DJ’s achter de decks plaats nemen en zal behalve de kurk ook de muziek laten knallen. Uiteraard zal het magische tijdstip van twaalf uur gevierd worden met champagne en oliebollen en zal de gehele avond en nacht in het teken staan van afwisselend entertainment.

Voor de mensen die 's ochtends nog niet uitgefeest zijn, zijn er gelukkig ook nog wat after partys. Beats & Bites maakt de timetable bekend voor de 10 uur durende after in de Palace in Rotterdam. Verder melden ze dat de VIP-kaarten erg hard gaan en dat de bezoekers zich over het eten geen zorgen hoeven te maken.
[…]Dezelfde cateraar heeft zich bereid gevonden om tijdens onze afterparty zijn opstelling te maken om jullie voor een zeer schappelijk prijsje inwendig te verwennen. Al vanaf 7 uur staan deze mensen voor jullie klaar, dus daar hoef je de deur niet meer voor uit!

Voor de mensen die het niet zo laat willen maken en toch met de trein naar huis willen heeft heineken een oplossing!

Tot slot een waarschuwing voor de mensen die van plan zijn drugs te gebruiken met oud en nieuw. Op Partyscene.nl staat dat er de laatste tijd zware pillen op de markt zijn. Let dus op met wat en hoeveel je gebruikt en laat je pillen het liefst testen! Check ook http://www.drugs-test.nl!