Het afgelopen jaar is Las Palmas in Rotterdam uitgegroeid tot één van de toonaangevende clubs in Nederland. Een jaar dat bekroond werd met een BG Award voor “Beste Club”. Daarnaast ontving Club Las Palmas een nominatie voor “Beste Clubavond”. Geen geringe prestatie daar de club slechts 16 maanden geleden haar deuren heeft geopend.

Daar waar de meeste Rotterdamse clubs immer hetzelfde rijtje Nederlandse dj’s op het programma hebben staan schroomt Las Palmas er niet voor om haar nek uit te steken en de bezoekers wekelijks te verrassen met een line-up van de wat onbekendere dj’s of buitenlandse grootheden die voor de eerste keer voet zetten in Rotterdam.

Ook de komende twee maanden heeft Las Palmas weer enkele spetterende avonden in het vooruitzicht.

De twee laatste succesvolle geesteskindjes Retro Mania en de Betty Ford Clinic krijgen uiteraard een vervolg. Op vrijdag 23 januari ontvangt resident Denniz o.a. Erick E en Quinten de Rozario voor een nacht vol muziekhistorie tijdens Retro Mania. Zondag 25 januari opent Betty herself haar deuren voor een avondje afkicken (of pogingen daartoe) in de Betty Ford Clinic. Dit campfestijn voor “the gay, and very addicted community” wist binnen 3 edities uit te groeien tot het zondagavondfeestje van Rotterdam en omstreken.

Nieuw in Las Palmas is de Southern Comfort Zone eind januari. Naast Roog is er een optreden van Chicago houselegende DJ Sneak.

In februari barst Las Palmas bijna letterlijk uit haar voegen! Met een extra lange live set presenteert Secret Cinema op vrijdag 6 februari zijn nieuwe album “Revenge of a Nerd”. Een dag later gaat Viva Las Palmas van start. Elke eerste zaterdag van de maand ontvangen residents Victor Coral, MC Nova en VJ MacMotion een binnen- of buitenlandse grootheid. Deze eerste zaterdageditie van Viva Las Palmas krijgt een wel heel speciaal tintje. Miss Monica viert die dag haar officiële rentree achter de draaitafels!

Eind februari maakt de Franse playboy en superster Bob Sinclar voor de tweede keer zijn opwachting in Las Palmas. Tijdens Burn Baby Burn zal hij laten horen waarom hij tot de absolute dj top behoort. Zijn vrolijke discosound zorgt overal ter wereld voor oververhitte dansvloeren. Oftewel; de perfecte dj voor Burn Baby Burn!

Kortom, Club Las Palmas; ook in 2004 de “place to be” om te dansen op de sounds van de beste djs, om te flirten met de leukste meiden en jongens en om te genieten van een unieke locatie.

Comments

  • Goedie

    Goedie

    4 January 2004

    Bob Sinclar & Sneak komen weer naar Las Palmas!, ze houden zo wel hun naam als beste club hoog, mijn complimenten :).

Comments are closed