Invited bracht de nummer 1 dj van de wereld terug naar de kleine intieme locatie. Tiësto draaide vijf keer in de Panama en één keer in de Cruise Terminal in Rotterdam. Elke keer nodigde Tiësto andere dj's uit en deze keer heeft hij de engelse top-dj en presentator van BBC Radio one's essential mix Pete Tong uitgenodigd voor de tweede Invited in de Cruise Terminal

Na maanden voorbereidingen was de eerste editie van Invited by Tiësto op 20 februari 2003 een feit. Sindsdien hebben er zes spectaculaire edities plaatsgevonden waar Tiësto keer op keer met gastoptredens van ondermeer Danny Rampling (UK), Gabriel and Dresden (USA), Lucien Foort en Benny Rodrigues heeft gezorgd voor een geweldige show. Over één week zal het 1-jarige bestaan van Invited op spectaculaire wijze gevierd worden!

Op 29 januari 2004 wordt deze serie afgesloten met een Invited Gold Edition. Voor de tweede keer zal Invited plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam. Deze imposante locatie diende sinds 1873, honderd jaar lang als de aankomst –en vertrekhal van de Holland Amerika lijn.
Voor deze bijzondere aangelegenheid is de zeer populaire en alom gerespecteerde Engelse top dj Pete Tong uitgenodigd door Tiësto. Deze artiest heeft zijn naam gevestigd door zijn actieve betrokkenheid op alle gebieden binnen de dance industrie. Zijn eigen radio show Essential Selection op Radio One van BBC is sinds het begin revolutionair en toonaangevend geweest, met meer dan een miljoen luisteraar per week! Voor zijn geroemde Essential Mix compilaties heeft hij samengewerkt met vrienden en grootheden als Fatboy Slim, Paul Oakenfold en Carl Cox.

De grote zaal zal vanaf 22.00 uur geopend worden, waar Ton T.B. de bezoekers in de stemming zal brengen voordat Pete Tong gaat beginnen. In Area 2 zullen niemand minder dan Montana vs LeBlanc een uplifting Funky Techhouse set gaan neerzetten. Dit 1-jarige bestaan én afsluiting van deze serie van Invited zal uiteraard door de gastheer van de avond, Tiësto, in stijl afgesloten worden!

Alle 200 zitplaatsen voor het exclusieve Invited diner zijn reeds gereserveerd, het is dus niet meer mogelijk om op 29 januari aan te schuiven. Wie voor deze speciale Gold edition nog kaarten wil bemachtigen moet nu snel zijn, want de kaartverkoop gaat enorm hard!

De voorverkoopadressen en overige informatie over de Gold edition zijn te vinden op de www.invited.nl.