Reactor is terug. Na een rustige periode van het Reactor front, zijn ze nu terug met een pittige line-up op een 'Reactor waardige' locatie! Voor dit feest is de Zweedse Grovskopa geboekt. Hij zal zijn debuut in Nederland maken! Naast hem onder andere de Japanse Takaaki Itoh, Dylan Drazen, Rumenige & Loktibrada en Amok.

Eerste Reactor editie 2004 @ Warehouse 294, Havens West Rotterdam

De eerste Reactor van 2004 zal plaatsvinden op Zaterdag 13 maart in een fantastische Reactor-waardige locatie.

We zijn trots dat we op 13 maart Grovskopa uit Zweden mogen verwelkomen voor zijn debuut in Nederland. Naast hem in de line-up staan twee Oost-Europeanen, die een paar maanden geleden al een succesvol debuut hadden tijdens Traffic Amsterdam: Rumenige feat. Loktibrada oftewel Dalo & Toky. Ze kijken ernaar uit om het Nederlandse publiek weer te trakteren op een stevige off-beat set. Vanuit Japan vliegt Takaaki Itoh over. Niet voor een gewone DJ-set, maar voor een live-PA-set. Volgens ons en velen zijn sterkste kant! Verder is Reactor meer dan trots om te kunnen melden dat de Amerikaan Dylan Drazen zijn opwachting zal maken en wel in 2 zalen. Dylan heeft ons namelijk laten weten een set te willen draaien op de Techno Stage en daarnaast zal hij ook zijn kunsten gaan vertonen in de House-zaal, waar hij de afsluiting verzorgt. Een primeur! Volgens de bekende Reactor traditie wordt er in de technozaal zeer pittig geëindigd. Daarvoor hebben we DJ Amok uitgenodigd. Een naam die geen introductie meer nodig heeft.

Voor de Nederlandse inbreng hebben we Vin-iLL van Reactor Bookings gevraagd om weer voor ons te draaien na zijn weergaloze set in de Reactor-tent op Decibel Outdoor 2003. Iedereen die daar geweest is weet wat wij bedoelen en iedereen die er niet geweest is krijgt een nieuwe kans Vin-iLL te horen. De andere Nederlandse DJ is Floornoiz, de enige dame in deze line-up. Zij zal de avond in stijl openen en maakt hiermee haar podium-debuut voor Reactor.

In de Housezaal zullen, naast Dylan Drazen, de twee Reactor-residents Dave Harder en Clarence Brandon zorgen voor een aangename afwisseling. Als speciale gast hebben zij Armand van Rhythm Import Rotterdam uitgenodigd.

We gaan met z'n allen een geweldige avond tegemoet met een krachtige, vernieuwende sound gebracht door artiesten die de lat ongeëvenaard hoog durven te leggen. Reactor zal zorgen voor een vol, hard en zuiver geluid.

De voorverkoop voor Reactor start op donderdag 5 februari en kaarten zijn verkrijgbaar bij de speciaalzaken.

Comments

 • kwab

  kwab

  23 January 2004

  Toky & Dalo wederom, erg plezant. Grovskopa staat al enige tijd op mijn verlanglijstje. Takaaki Itoh met een live-set ben ik erg benieuwd naar want hij maakt zeker mooie plaatjes maar mixed wat minder dus wie weet is dit een uitkomst. Amok nee dank je, lekker housen bij Drazen. En ben benieuwd naar de locatie!

 • Chris

  Chris

  24 January 2004

  Ik ben dan op wintersport! Jammer dat ik het feestje mis, maar wel de beste reden voor afwezigheid als je het mij vraagt…
  Ben wel ook super benieuwd naar de dj's en de locatie! De verhalen beloven veel!

 • Ro

  Ro

  25 January 2004

  Zeer zeker vermakelijk.
  Na Traffic (november) staan de twee balkanheren wel hoog in mijn dj-draai-kunstenaars. Grovskopa en Itoh ook wel benieuwd –> re-emerging: als het al op mijn computer goed klinkt… &)
  En tja Amok, ik vind dat je hem niet moet afkeuren als je hem nog nooit gehoord hebt, ook al ligt die stijl niet in je muzikaal elastiek. Naar huis gaan voordat hij begint zou gewoon triest zijn, maar inderdaad, een house setje van Drazen mag misschien niet gemist worden. Rush dee hetzelfde op een preparty afgelopen Love parade. Legendarisch dus. Maar Bauke, misschien doen we toch een kleintje koekloeri bij Amok. ;-)

 • MNZ

  25 January 2004

  Wow, vette line-up. Rumenige & Loktibrada gemist met traffic, dus dit is wel de kans om ze te zien. Floornoiz ook altijd erg cool. Amok :) ik weet niet, vind het wel gaaf op een of andere manier…

 • Goedie

  Goedie

  26 January 2004

  Pakken weer goed uit van de organisatie van Reactor, erg leuk line-up en ik ben ook erg benieuwd naar de locatie!

Comments are closed