Traffic 23-01-04

Vrijdag 23 januari zal de eerste Traffic van 2004 plaatsvinden in de Oude zaal van de melkweg. Ook deze keer weer met een line up om van te smullen! Mark Broom hoorde we al eerder op Traffic en gaf toen samen met Ben Sims (voor mij) de beste set van 2002 weg! Deze keer zal hij solo draaien. Behalve deze dj-set en de sets van de residents Bart Skils en Lauruz Lauhaus kunnen we ook een live-performance van de Spaanse off-beat producer Christian Wünsch verwachten!

De eerste Traffic van 2004 zal ditmaal plaatsvinden op vrijdag 23 januari. Na de uiterst succesvolle aflevering afgelopen november waarbij Oscar Mulero en Rumenige feat. Loktibrada de tent helemaal op hun kop zette is het nu de beurt aan twee andere buitenlandse zwaargewichten in de scene. Als eerste zullen we de Christian Wunsch met een live optreden verwelkomen. Deze spaanse producer is een van de grootse ontdekkingen van 2003 geweest. Met een stroom releases op labels als Warm Up, Main Out, Theory, PVC, Backstage, Sheep, Rxxistance en zijn eigen labels Nine Records en Tsunami Records heeft hij zich een vaste plek in de major league van de techno scene veroverd. Zijn wervelende live show van diepe techno tot zware off beat zal op het soundsystem van de melkweg in ieder geval perfect tot z'n recht komen.

Daarnaast zijn we ook trots om voor de tweede keer Mark Broom als gast op Traffic te hebben. Iedereen die vorig jaar getuige is geweest van de fantastische b2b set van Mark Broom en Ben Sims zal weten waarom. Ditmaal zullen we deze held uit London voor het eerst solo bij Traffic aan de slag zien. Afgezien van het feit dat hij een fantastische dj is is hij ook een van de hardst werkende producers uit de technoscene. Sinds 1989 heeft hij meer dan 100 !! 12" en LP's op zijn naam staan op labels als Tresor, R&S, Soma, Kombination Research, Coda en natuurlijk zijn eigen Pure Plastic.

En natuurlijk mogen ook op deze avond residents Lauruz Lauhaus en Bart Skils niet ontbreken. De twee amsterdamse nachtvlinders zullen de avond samen met de gastoptredens tot een onvergetelijke maken. De voorverkoop voor Traffic is inmiddels gestart en kaarten zijn verkrijgbaar bij de speciaalzaken Outland Records, Midtown, Groove Connection en Club Wearhouse en de 150 grotere postkantoren in nederland. Meer informatie over het feest is tevens op www.traffic.cd te vinden.

Comments

  • Chris

    Chris

    5 January 2004

    Ik ben er ZEKER weer bij!!
    kan niet wachten!! &)

Comments are closed