Reactor is weer terug van weggeweest. Vorig jaar bekend van de technofeesten in de Now & Wow, waar ze onder andere Clarence Brandon & Adam Beyer hadden uitgenodigd. Ze komen dit jaar dus weer terug met nieuwe Reactor feesten op een nieuwe lokatie, een authentiek Warehouse in de Rotterdamse haven.

We zijn er een tijdje uitgeweest om een locatie te zoeken die past bij Reactor. We zijn altijd uitgegaan van een aantal normen waaraan de locatie moet voldoen. Een paar voorbeelden hiervan zijn een goede bereikbaarheid en dito parkeergelegenheid, genoeg ruimte voor onze bezoekers, een ruime garderobe en goede sanitaire voorzieningen, passende geluidsnormen en natuurlijk een unieke locatie die past bij de uitstraling van Reactor.

Reactor is back
Wij zijn dan ook erg blij dat we een nieuwe Reactor-waardige locatie hebben gevonden waar wij helemaal ons eigen ding kunnen doen: een authentiek Warehouse in de Rotterdamse haven!

Tijdens de Reactor-avonden zal licht, muziek en beeld tot één geheel samensmelten. Diverse beeld- en licht-kunstenaars laten hun vaardigheden los op een decor dat volledig gemaakt is van aluminium. In combinatie met een sterke line-up vol bekende en minder bekende dj¹s uit binnen- en buitenland, zal Reactor in dit Warehouse een eigentijdse, originele en creatieve uitstraling krijgen.

Reactor denkt dat een klassiek Warehouse past bij de organisatie en de juiste eigenzinnige uitstraling heeft. Dit pakhuis biedt ons de mogelijkheid een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Het vernieuwende en eigentijdse karakter van Reactor geeft een prachtig contrast met de aanblik van een Warehouse uit vervlogen tijden en dit benadrukt de zeggingskracht van Reactor. Ook is de beoogde locatie zeer gemakkelijk te bereiken voor zowel de bezoekers als de diverse hulpdiensten, zoals politie en brandweer. Bovendien zijn er ruim voldoende vluchtwegen aanwezig in en het rond het gebouw.

Oordeel zelf aan de hand van de foto's en wees voorbereid op een nieuwe Reactor in 2004!

De datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt via onze website. Dus meld je aan voor die mailinglist en we houden je op de hoogte over de line-up en de nieuwe datum waarop wij ons feest gaan geven.
http://www.reactor-events.com