Daar waar iedereen zich klaar maakt voor oud en nieuw kondigt JRS de nieuwjaarsborrel aan en blikken ze even terug op het afgelopen jaar.

Fris en fruitig en vol goede moed gaat JRS er weer tegenaan in 2004, met als goede voornemen : ‘Let there be house!’.

En house there will be met de komende gouwe ouwe House Classics!

De volgende House Classics is ook een neuwjaarsborrel! 3 Januari 2004 in Atlantis. Deze avond wordt de muziek verzorgd door -wie het weet mag het zeggen- JRS natuurlijk! Met de grondleggers van de classics: Gemini en The Groove op de plek waar ze zich het meest thuis voelen… achter de draaitafel!
Zoals we van hun gewend zijn zullen zij de juiste platen weer op die draaitafel gaan leggen.
Levende bewijs dj Michel, die 3 januari weer van de partij is. En de DJ’s Gemini en The Groove die hun laatste plaat nog lang niet gedraaid hebben!
Nog even terugblikken op het jaar 2003, waarin JRS een reeks van 7 classics heeft georganiseerd in Atlantis. Niet zonder succes! Onze huis dj’s, in samenwerking met gastdj’s als Dano, Steve Rachmad en Buzz Fuzz, hebben er samen met het allesbepalende publiek voor gezorgd dat de atmosfeer in Atlantis er een was van een ongekende topkwaliteit.

De House Classics van 3 januari worden de Greatest Classics, waarbij eerdergenoemde dj’s Michel, The Groove en Gemini alles uit de kast gaan halen om er weer een knal avond van te maken.

Tot classics!