Dutch DJ Agency

Eerder meldden wij al dat Johan Gielen een eigen DJ platform gaat oprichten. Hiermee slaat hij een andere richting in met zijn carriëre en heeft daardoor minder tijd voor zijn solo optredens. Daarom zal zijn 5 uur durende solo-set in de Matrixx aankomende zaterdag voorlopig zijn laatste Soloset zijn.

Onze ‘NederBelg’; Johan Gielen zal op zaterdag 17 januari voorlopig zijn laatste soloset draaien. Dit doet hij in de Nijmeegse club; The MatriXX. Met de oprichting van zijn eigen platform "Dutch DJ Agency" slaat Johan Gielen een nieuwe weg in met zijn carrière. Om dit allemaal te kunnen verwezenlijken heeft hij minder tijd voor zijn solo optredens. Binnenkort maakt Johan Gielen hierover meer bekend.

Zaterdag 17 Januari geeft DJ Johan Gielen een 5 uur durende soloset in The MatriXX in Nijmegen. Johan Gielen is vanaf de opening van The MatriXX één van de populairste dj’s in de megadanceclub.

Zowel nationaal als internationaal is Johan Gielen een grote naam in DJ-land. In de Dutch DJ Award haalde hij een zevende plek. In de lijst van werelds 100 populairste dj's van het Britse DJ-Mag steeg hij vorig jaar van plaats 50 naar 24. Hij draait zijn sets van mainstage Trance-Energy en Sensation White-edition tot grote raves in Japan, Canada en Australië en Amerika.