mazzo

Mazzo pakt dit nieuwe jaar gelijk goed uit. Aankomend weekend komen er maar liefst twee grote namen in de club in Amsterdam draaien. Op de vrijdag komt de Amerikaan Robert Owens draaien die daarbij ondersteund wordt door Mike van Loon. Op de zaterdag is het aan James Holden de eer op zijn Border Community night om samen met Petter en René Vidal te gaan draaien.

Sommige clubs dromen alleen maar van zo'n dj programmering maar voor anderen is het gewoon werkelijkheid. In het weekend van 23 en 24 januari ontvangt Mazzo op vrijdag Robert Owens. En de volgende dag komt James Holden langs. Alleen jammer dat je niet kunt blijven slapen.

Om met de laatste te beginnen: James Holden's bezoek aan Mazzo is geen eenmalige gelegenheid. De sympathieke dj heeft besloten om de club tot zijn huiskamer te maken op kwartaalbasis. Een keer in de drie maanden strijkt hij neer met in zijn gevolg de Border Community. Dit label is een nieuwe onderneming van Holden en het stelt hem in de gelegenheid niet alleen de beste muziek naar zijn eigen smaak te draaien maar ook de meest talentvolle gasten uit te nodigen. Dit keer is dat bijvoorbeeld de negentienjarige Petter. Zoals zijn naam al doet vermoeden komt hij uit Stockholm. James is een grote fan van Petter en is dan ook erg trots dat hij langs komt. Binnenkort brengt het Border Community label een EP uit van Petter.Last but not least maakt Rene Vidal de line up compleet, en zal hij wederom zijn veelzijdigheid als DJ laten gelden door op deze avond geheel in stijl zijn progresieve kant de
boventoon te laten voeren.

Maar ook de dag daarvoor is het ook bal in Mazzo. Dan is niemand minder dan de DJ met de mooiste zangstem uit de dancescene oftewel Robert Owens de headliner van de avond. Wie Robert Owens niet kent heeft de afgelopen de tien jaar onder een steen geleefd of houdt niet van houseklassiekers als het uiterst funky I'll be your friend (untill the end) & "I go back" de zomerhit uit 2003 tesamen met Harry choo choo Romero . Voor liefhebbers van een intieme omgeving waar de ster dj's op aanraakbare afstand staan te draaien is deze vrijdag een absolute must. Naast Owens komt Mike van Loon draaien. Van Loon is bekend geworden, en wordt dat steeds meer, als hoeder van de Hed Kandi gedachte in Nederland. Hed Kandi is de uiterst succesvolle party outfit die deze zomer niet alleen Ibiza maar ook Londen op z'n kop zette. Verwacht naast de klassiekers van Owens het groovy, funky en uplifting werk van Mike van Loon.Let op ! deze avond heet "Chicago at night, de visuals worden verzorgd door The Godfather, en de dresscode is: Al Capone style.

Voorverkoop voor vrijdag 23 en zaterdag 24 Januari a.s. bij: Outland records - zeedijk 22 Amsterdam / 451F-leidsestr 19 Amsterdam

De laatste 100 kaarten (per avond) zijn verkrijgbaar aan de kassa van club mazzo vanaf 23.00 uur.