Vibing

Airpeace FM zendt al een tijd live DJ-sets uit vanuit de studio. Omdat het voor een DJ natuurlijk veel leuker is om voor publiek te draaien dan tussen de 4 muren van de studio hebben de mensen van Airpeace FM iets nieuws bedacht. De gast dj draait niet in de studio, maar in een relaxte lounge DJ bar in Amsterdam!

Met LIVE@VIBING slaat de programmering van Airpeace FM (welbekend van o.a. Free Festival) een nieuwe weg in op de woensdag avond.
Gekozen wordt er voor een uitzending op locatie welke qua sfeer en uitstraling aansluit bij de muzikale programmering van Airpeace FM. Het doel is om de interactiviteit tussen het luisterend publiek, het radiostation en de Dj’s te vergroten.

Vandaar dat er is gekozen voor een intieme locatie met een trendsettend interieur. De intimiteit vergroot het contact tussen publiek & dj / artiest. Naast het luisteren naar de muzikale invulling is het voor het publiek ook mogelijk om van gedachten te wisselen met de dj’s / artiesten onder het genot van een drankje en hapje in een sfeervolle ambiance.
Deze sfeer probeert LIVE@VIBING om te zetten naar de radio / livestream wat het mogelijk maakt voor de luisteraar deel uit te maken van de VIBE.
Voor de guest dj’s geeft deze constructie het voordeel live voor publiek te kunnen optreden ( feedback ) i.p.v. opgesloten te zitten tussen de vier muren van een studio.
Dit heeft als voordeel dat de artistieke beleving van de artiest / dj positief geprikkeld wordt, wat een hogere kwaliteit tot gevolg heeft.
Positive Vibing 4 All is dan ook het motto.
VIBING is gevestigd aan de Raamstraat 27 (achter het Leidseplein) te Amsterdam. Voor een impressie of routebeschrijving check http://www.vibing.nl