Mundaya

Wat voor de één heel normaal is om regelmatig uit te gaan, is voor de ander niet denkbaar. Vaak realiseren we dat niet als we zelf aan het feesten zijn, maar eens in de zoveel tijd moeten we daar bij stil staan. Maar hoe doe je dat nu het gemakkelijkst? Juist, door zelf te feesten voor het goede doel! Zondag 21 december 2003 is dat mogelijk, door het bezoeken van Club XS2 in Den Haag, voor “Mundaya: Dance For Charity”. Je steunt hierdoor niet alleen het Reumafonds, ook zal je er een geweldige middag en avond beleven met enkele van Nederlands beste dj's. “Mundaya: Dance For Charity” is daarom een uniek evenement vanwege het feit dat alle betrokken partijen belangeloos meewerken om dit evenement te doen slagen.

Mundaya staat voor de persoon, de persoon in de zuiverste vorm. Zonder zorgen of gezondheidsproblemen. Leven in een gelukkige wereld, waar geen tegenslagen bestaan. Helaas is dit geen werkelijkheid en zal een ernstige ziekte als reuma nog hard aangevochten moeten worden, willen we er in de toekomst tegen gewapend zijn. Reuma is volksziekte nummer één, waaraan 1,6 miljoen Nederlanders leiden, in één van de honderden vormen. Reuma is niet leeftijdgebonden en kan iedereen treffen. Daarnaast is deze ziekte nog niet te genezen, waardoor het belangrijk is om het Reumafonds te ondersteunen. Niet alleen om onderzoek te plegen naar de oorzaak, maar ook om de mensen die aan deze ziekte lijden te ondersteunen in hun dagelijks leven. Elke financiële hulp is dus meer dan welkom.
Om het Reumafonds te helpen, zullen deze dj's hun beste beentje voor zetten om samen met het publiek een bedrag bij elkaar te krijgen. Dit bedrag wordt ‘s avonds persoonlijk door de organisatie overhandigd aan een vertegenwoordiger van het Reumafonds. Wat te denken van Lucien Foort, die met zijn progressive techhouse al heel de wereld heeft gezien en ook de Essential Mix heeft mogen mixen. Of van Benny Rodrigues, die in zeer korte tijd één van de meeste gerespecteerde dj’s is geworden van Nederland en die zowat in alle clubs en tijdens elk evenement al heeft gedraaid. Dit zal één van de laatste optredens worden voordat hij voor langere tijd de studio induikt. Of Fred Numf, die met zijn progressive geluiden en zijn mixcompilatie “Universal Language” al heel grote delen van de wereld heeft veroverd en dan vooral in Azië en Amerika. Daarnaast zal ook Latin houser en organisator van onder andere Salsa Lounge, D-Rashid, zijn opwachting maken, naast de mooiste Haagse DJ, namelijk DJ Dame die met haar groovy geluid een residentie heeft verworven in de nieuwe Haagse club Silly Symphonies. En of dit niet genoeg is, zal ook het grootste talent op Nederlands technogebied zijn opwachting maken, want zo kunnen we Paul Hazendonk toch wel noemen. DJ E08 zal zijn debuut maken. Hij is één van de samenstellers van de website www.onlydance.nl en hij zal gaan proberen om de eerste bezoekers aan het dansen te krijgen. Om dit alles vocaal te ondersteunen zal MC Stanford aanwezig zijn, bekend van onder andere de Crazyland feesten.
Deze feestelijke middag en avond zal beginnen om 16.00 en doorgaan tot 01.00 uur. De toegang zal vóór 18:00 slechts ¤ 5,00 betreffen en daarna ¤ 7,50. De opbrengsten gaan naar het Reumafonds! Club XS2, gelegen aan de Bleijenburg 44 in Den Haag, kan je makkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Het is namelijk maar 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Voor mensen die met de auto komen, zijn er genoeg parkeergarages in de buurt. De voorverkoop zal verlopen via Basic Beat in Rotterdam, Magik Recordstore in Breda, de Midtown winkels in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en via de website www.mundaya.com. Daarnaast zullen er ook nog kaarten aan de deur te verkrijgen zijn. Wij hopen jullie allemaal op deze feestelijke middag te verwelkomen, dansend voor het goede doel!
Voor meer info, check: www.mundaya.com