synewave

Damon Wild de eigenaar van het label Synewave komt weer naar Nederland. Op zaterdag 27 maart staat hij samen met onder andere Headroom en Echoplex op een nieuwe editie van het feest Eclips in het Burgerweeshuis in Deventer.

Op Zaterdag 27 Maart 2004, zal Eclips de aftrap geven met alweer de 17e editie, die in het teken zal staan van techno met een line-up om helemaal van uit je dak te gaan. In de grote zaal staat het synewave label uit Amerika geprogammeerd, Dit is uniek !!!

Damon Wild (USA)
Label eigenaar van het Synewave label is een van de grondleggers van de Acid en electronische muziek hij werd destijds o.a bekend van Bang the acid en Toxic Two (rave generator) een hit destijds in de Engelse top10 releases.

In het jaar 1995 richte Damon het synewave label op. En heeft in deze tussentijd al meer dan 90 producties en 3 albums uitgebracht op labels als Niteworks, Code red, Music man en Kanzleramt.

(info: www.synewave.com)

Verdere artiesten van het synewave label zullen zijn:


Headroom (SWEDEN)
De Headroom dj's bestaan uit; Patrik Skoog, Aon Flux, en Henrik Larsson. In het jaar 1997 begon Headroom in Sweden, producties uit te brengen voor Ondermeer Cevin Key en Front 242 op Atari en synthezisers, dit was voor het drietal het begin om de eerste TechnoTracks uit te brengen op Loop Records (Sweden)gevolgt door Labels als Holzplatten, Planet Rhythm, en Compound. Het drietal zal Op 6 Decks sterk!! deze avond een magische show voor het synewave label neerzetten!!

(info: www.headroomdjs.com)

Echoplex (Polen)
Artiest en label eigenaar van ondermeer Soleil records en Niteworks, zal deze avond een aangename verrasing zijn voor het synewave label, deze artiest heeft een aparte combinatie van mixing skills, een van de aankomende grootheden op technoland. Echoplex zal dan ook de afsluiter voor deze avond zijn!!

(info: www.peterechoplex.com)

Synwave label eigenaar Damon Wild heeft voor deze avond, Eclips uitgekozen als beste Techno locatie in Nederland voor zijn synewave label tour !! Iets waar wij als organisatie trots op kunnen zijn. Verder op deze avond zullen geprogameerd staan:

Dj Kiwi (Tatort / Teqnolgy)
Mitch v.s Da Bouncer (Dutch Quality)
Tek-no-bee (Solid Grooves)
Larui v.s Darodge (Beats pop)
Blondy (Eclips)

En zal www.djfan.nl , aankomend talent de kans geven zich te bewijzen in de Sub zaal. De winnaar hiervan zal op de 18e editie Mainstage komen te staan.