club vibe

Op vrijdag 13 februari aanstaande vindt het feest Vibe Club de valentijns editie in de Sinners in Amsterdam. Tijdens deze speciale editie zullen Marnix, Lo-Med, Jorrit en Sander Hucke gaan draaien. De koppels die bij de ingang kunnen bewijzen dat ze verliefd zijn krijgen gratis entree of je kan ook meedoen aan onze prijsvraag en gratis entree winnen!

Voor iedereen die elk jaar stiekem hoopt op een bos rozen voor de deur voorzien van anoniem gedicht: 14 februari is het weer Valentijnsdag. Mocht je bang zijn een lege brievenbus aan te treffen, speel dan op safe en kom naar onze thema-avond van TGIF in Sinners: VIBE CLUB is vanaf 00.00 uur de plek waar de liefde zich openbaart.
Love is in the air and in our minds: dat zullen DJ's Marnix en Lo-Med niet ongemerkt aan je voorbij laten gaan. Tijdens Vibe Club vliegen de vlinders je beneden om de oren als zij hun hartverwarmende romantiek in vinyl-vorm op de draaitafels leggen. Het is aan Sander Hucke om de bovenste etage in vuur en vlam te zetten met behulp van een passionele solo-disco set.

Uiteraard wordt Vibe Club door ons voorzien van een special act, maar we verwachten ook enige medewerking van jouw kant. Zorg ervoor als vleesgeworden decoratie te verschijnen door Valentijs-gerelateerde artikelen als bijvoorbeeld rozen mee te brengen, bestemd voor potentieel liefdesgeluk.
Voor degenen die bij de deur kunnen aantonen mee te gaan in ons liefdesgedruis is de entree gratis: 'Prove your love and get free entrance'.

Tot vrijdag (de 13de/14de)!

Sinners crew, Loveland crew, Marnix & Johnny.

Vibe Club: VALENTINE
Dresscode: Red, Hot & Sexy

Sinners, Amsterdam
23.00 uur – 05.00 uur
Price: 11,- EUR
Lo-Med & Marnix
Jorrit & Sander Hucke