club on

De bekende clubavond ON gaat binnenkort gestopt worden. Na bijna 2,5 jaar gaan Silly Symphonies en Soundarchitecture met deze avond in de Off Corso stoppen. De laatste editie vindt op 20 februari plaats waar veel resident dj's zullen gaan draaien.

Succesvolle Rotterdamse Clubavond houdt er na bijna 2,5 jaar mee op.

"All good things must come to an end." Beter kan het besluit van Silly Symphonies en Soundarchitecture om te stoppen met hun clubavond ON niet omschreven worden. Na bijna 2,5 jaar iedere zaterdag met volle overtuiging ON in Off_Corso georganiseerd te hebben is de koek op. "Het is tijd voor nieuwe intitiatieven, we hebben zo goed als alle acts die we wilden boeken voor deze avond gehad. Het gevaar is om binnen je eigen concept in herhaling te vallen. Vandaar dat we unaniem besloten hebben de avond te laten stoppen", aldus de ON crew.

De absolute top van de Techno, House, Tech-House, en zelfs Electro is aan bod gekomen. Iedereen in Rotterdam herinnerd zich de skills van Jeff Mills, de funk van Derrick May, de bombastiche live set van Technasia, de zwoele Detroit Techno van Octave One, de freaky Detroit Grand Pubahs, en natuurlijk de altijd trouwe residents die de basis van ON vormden. "Tuurlijk zijn de sets van wereld beste dj's hoogtepunten voor ons geweest, maar bovenal willen we onze resident dj's bedanken, die altijd trouw voor ons hebben gedraaid." Vandaar dat voor de laatste editie van ON op 20 februari niet een grote buitenlandse naam staat geprogrammeerd, maar dat het een showcase van de resident dj's wordt. Verwacht een grote back2back sessie met Remy, Laidback Luke, Jay Samuel, Joachim, Warren Fellow, El Casa, Leroy, Theolonius, Ron Wood, Phil Peoples and visuals by Reach Alle residents komen dus zeker aan bod. Kaarten kosten 16 euro en zijn alleen aan de deur te koop.

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan nieuwe concepten voor de zaterdagavond van Off_Corso. Partijen die avonden gaan doen zijn onder andere Soundarchitecture, Club Risk, & Everybody.

Op zaterdag 28 februari begint de eerste nieuwe zaterdagavond waarbij Club Risk en Soundarchitecture de krachten gaan bundelen om het nieuwe begin spectaculair in te luiden. Met onder andere Metro Area live, Eric de Man, Joachim, Jazzanova dj set, Leroy and Cassie 6 powered by Room. Kaarten hiervoor zijn alleen aan de deur voor te koop voor slechts 12,50 euro.

Op Zaterdag 6 maart neemt Sound Architecture alleen het roer over met Kanzlerambt met Alexander Kowalski live, Heiko Laux, Estroe, Boris Werner & Laurens Lauhaus. Genoeg dus om het nieuwe begin goed in te luiden. Voor meer informatie over de toekomstige programmering kun je onze website bezoeken of
contact opnemen met fleur@off-corso.nl of info@soundarchitecture.nl