global kitchen (nieuw)

Na het bezoek van Layo & Bushwacka afgelopen weekeinde aan de Winkel van Sinkel in Utrecht is het dit weekeinde tijd D-Rashid en Andrei Russo. Aankomende zaterdag zullen deze twee heren voor het eerst optreden in de Winkel van Sinkel in Utrecht.

Op zaterdag 7 februari maken D-Rashid en Andrei Russo hun debuut in de Winkel van Sinkel te Utrecht.

Geïnspireerd door o.a. Kenny Dope Gonzales (Masters At Work), DJ Spen en Todd Terry begon D-Rashid op 18 jarige leeftijd te draaien in Café "Madeliefje" te Amsterdam.

Twee jaar later werd hij resident in de "Raffles" en de "Sinners in Heaven". Zijn mix van Latin georiënteerde House, zorgden er voor dat hij ook resident werd bij de BatBeats evenementen, waar hij ook een compilatie voor verzorgde. Daarnaast is hij (samen met broer Mo) de drijvende kracht achter de "Salsalounge", "Latin Lounge" en "Classic Friday" avonden.

Zijn partner Andrei "Russo" Lobanov kwam 10 jaar geleden vanuit Rusland naar Nederland om "Latin Jazz" te studeren in Utrecht. Volgens ingewijden is hij op dit moment de beste percussionist die in de Nederlandse Dancescene te vinden is.

Samen zorgen ze regelmatig voor onvergetelijke avonden op de hierboven genoemde feesten maar staan ze ook regelmatig op grotere evenementen (Dance Valley, Lowlands, Bacardi Bat Beats Tour) en de betere feesten (o.a. Now&Wow, Las Palmas, Goddamnfunky).

Volgens BNN zou dit duo misschien wel de sensatie van 2004 kunnen gaan worden…