asta miss monica

Zoals al eerder bekend is Miss Monica weer terug, ze draait nu weer eens per week op in heel Nederland. Zaterdag 14 februari aanstaande staat ze achter de draaitafels in de Asta in Den Haag. Ze is nu ook maandelijkse resident van de Asta.

Na een zeer lange periode is Miss Monica weer terug in het clubcircuit! Zaterdag 14 februari is de eer aan ASTA om Miss Monica te presenteren. En wát zijn wij blij dat we dat kunnen doen! Het mooie muzikale verhaal van Monica begint in 1992. Monica staat achter een paar draaitafels en leert snel, heel snel! Zo snel zelfs dat ze bij Nighttown in 1993 wordt ingelijfd als resident. Monica was daarmee één van de eerste Nederlandse vrouwelijke topdeejays. Drie jaar later besluit Monica haar baan als medisch analist op te zeggen.

En toen ging het hard met Monica. Monica stond in ASTA, iT, Roxy, Nighttown en iedere andere gerespecteerde Nederlandse clubs. Ook in het buitenland brak Monica door; Ibiza, Israël, Spanje, Zwitserland en Duitsland werden door Monica met grote regelmaat bezocht. Maar toen doofde het o zo mooie vlammetje van Monica. De in eerste instantie geconstateerde ziekte van Pfeiffer groeide uit naar een chronisch vermoeidheidsyndroom. 5 jaar lang heeft deze ziekte Monica aan haar bed gekluisterd, afgezonderd van daglicht en geluid. En dat is een regelrechte hel.

In 2003 kwam Monica via omwegen terecht bij de alternatieve geneeswijzen en wonderen zijn de wereld dus nog niet uit; Monica is weer beter. ASTA is bijzonder trots om Monica als maandelijkse resident te mogen verwelkomen. En welke dag hadden we beter kunnen kiezen dan Valentijnsdag?
We love Miss Monica! De echte liefhebbers, de oude ASTA kliek, maar ook iedereen die Monica nog niet kent mag dit eigenlijk niet missen. Kaarten voor het evenement worden aan de deur van ASTA verkocht en kosten 10 euro
per stuk.