motel mozaique

Ook dit jaar is er weer een nieuwe editie van het Rotterdamse festival Motel Mozaïque. Dit festival staat in het teken van verschillende kunstdisciplines en zal op vrijdag 16 en zaterdag 17 april plaatsvinden in verschillende locaties in Rotterdam.

Kunstenfestival Motel Mozaïque
16 en 17 april te Rotterdam

Gastvrijheid…, zoals je je beste vrienden ontvangt als ze een weekend bij je langs komen… je laat ze de mooiste muziek horen… je toont ze je lievelingsplekjes in je eigen stad… je biedt ze een slaapplaats aan…

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 april 2004 staat Rotterdam weer in het teken van het multi- en interdisciplinair festival Motel Mozaïque. Artiesten en publiek zijn te gast in het Motel, dat een rijk en veelkleurig Mozaïque aan verschillende kunstdisciplines toont. In de Rotterdamse Schouwburg, Nighttown, TENT. en diverse buitenruimtes is een organische mix van muziek, performance en beeldende kunst te ontdekken. Een bijzonder element is ook dit jaar het 'Slapen in Kunst'. De voorverkoop start zaterdag 24 januari.

Het tweedaagse festival Motel Mozaïque is ontstaan tijdens Rotterdam 2001 Culturele Hoofdstad van Europa. Het bleek een gouden vondst; niet voor niets is Motel Mozaïque uitgeroepen tot Beste Festival in 2003. Belle & Sebastian, Admiral Freebee, Bonnie 'Prince' Billy, das pop, The Kills, Carina Molier, Toneelhuis Tunnel, Benji Reid, Kung Fu, Gotan Project, Atelier van Lieshout, Dre Wapenaar en Claudy Jongstra zijn deelnemers aan voorgaande edities. Dat belooft wat voor 2004!

Voorverkoop
De voorverkoop start op 24 januari via de bekende voorverkoopadressen van Ticket Service Nederland en via Schouwburg Rotterdam.

Ticket Service: telefonisch 0900 300 1250 (45 cpm) of via www.ticketservice.nl
Schouwburg Rotterdam: telefonisch 010 4118 110 of via kassa@schouwburg.rotterdam.nl

dagkaart 16 of 17 april 23 Euro
passe-partout, excl. slapen 42 Euro
slaapkaart, incl. ontbijt 17,50 Euro


Begin februari zal het nieuwe programma (grotendeels) bekend zijn en uitgebreid op de site vermeld staan. www.motelmozaïque.nl