Ben je de hokjesgeest ook zat? Een feest waar slechts een muziekstijl gedraaid wordt; waar iedereen raar om zich heen kijkt als er eens een ander plaatje voorbijkomt? "Huh?….Dat kennen we niet?"

SOMETHING LIKE A PHENOMENON: Op 31 januari kun je in de 020 alle grote house hits van 1988 tot op heden horen.
Ben je het ook zo zat dat zeker een kwart van je entreekaartje opgaat aan decoratie of dure flyers en superstar dj’s? Het gaat toch om de muziek en sfeer in de eerste plaats?

S.L.A.P biedt hier een alternatief voor aanstaande zaterdag 31 januari.
Dj Gary en friends draaien de hele zaterdagavond de grote hits uit het verleden en heden (1988-2004) van vele verschillende stijlen …
Niks waardoor je avond al duur begint. Geen superstar dj’s, geen grote inflatable decoraties geen flashy promotie, geen fancy flyers! Een goede sfeer, dat is waar het om gaat bij S.L.A.P.

Als je je kan vinden in deze opzet, dan ziet S.L.A.P je graag komen. Om die stap helemaal makkelijk voor je te maken biedt S.L.A.P. je gratis entree aan.
Stuur een mailtje naar l.boshuizen@chello.nl , (uiterlijk zaterdag 14:00) en mail me de namen van de personen die je meeneemt. (Je ontvangt een mail ter bevestiging)
Zaterdag zullen de kosten 5 euro aan de deur zijn.