asta

In een geheel droomachtige setting zal ASTA het jaar 2003 afsluiten en het jaar 2004 in gaan. Met de naam ‘Dreamland’ presenteert ASTA een waanzinnig eindfeest met de top uit de Nederlandse deejay scene; Michel de Hey, Lucien Foort, DJ Jean, Johan Cyber, Mark van Dale, Peter van Leeuwen en MC Paul T.! Kaarten voor het evenement worden landelijk verkocht via ticketservice Nederland. Daarnaast worden tickets verkocht bij Midtown Records en Rhythm Import in Den Haag.

Dreamland in ASTA belooft een gedenkwaardige avond te worden. De eerste jaarwisseling van het ‘nieuwe ASTA’ is een feit. ASTA pakt uit met een droomachtige decorsetting, veel entertainment en een gratis fles picollo champagne voor iedere bezoeker van Dreamland. ASTA raadt overigens aan om voor de jaarwisseling binnen te zijn omdat het taxivervoer naar het centrum van Den Haag ná twaalf uur ernstig vertraagd zal zijn. Met Dreamland zal ASTA doorgaan tot zeker 08.00 uur in de ochtend.

Michel de Hey is één van weinigen die kan vertellen hoe het is om back to back te draaien met Carl Cox. 22 november jongstleden was het zo ver; in het laatste half uur van de set van Carl Cox werd Michel gevraagd samen met de Engelse grootmeester af te sluiten. Het was een geweldige afsluiting!
Zonder twijfel ziet ASTA Michel de Hey als Nederlands beste techno deejay en ASTA is dan ook bijzonder gelukkig met de komst van Michel op 31 december. Onlangs heeft Michel zijn nieuwe label gelanceerd in Off Corso in Rotterdam. “HEY Records” is een nieuw project dat Michel samen met Lynn Cosgrave van Cosmack Management heeft opgestart. De release CD omvat tracks van onder andere Carl Cox, Seb Fontaine, Remy, Jamie Anderson, Christian Smith en Ferry Corsten.

Lucien Foort, een rasechte Rotterdammer, is net terug van een promotie tour van zijn nieuwe cd ‘Slice’. In 1989 had Lucien zijn eerste grote hit ‘QUADROPHONIA’, waarmee hij wereldwijd doorbrak. Zijn faam groeide verder uit met zijn producties voor ‘Dutch Liquid Productions’ die erg geliefd waren bij top DJs zoals Carl Cox. Sinds augustus dit jaar is Lucien wekelijks te horen op ID&T radio met zijn eigen show ‘Slice’. DJ Lucien Foort staat bekend om zijn progressive tech house sound, waarmee hij menig techno liefhebber naar hogere sferen weet te brengen.

Tijdens Dreamland zal DJ Jean in zaal 2 van ASTA ten tonele verschijnen. Zaal 2 van ASTA heeft DJ Jean al eerder dit jaar mogen ontvangen en kan alleen maar hopen op een zelfde feest als toen. Jean behoort sinds eind jaren ’80 tot de top van de deejay scene. Beginnend als hiphop deejay maakt Jean snel de overstap naar clubhouse en met groot succes. In een mum van tijd was Jean veruit de beste Nederlandse clubdeejay. Vooral in zijn tijd als resident DJ van de Amsterdamse club ‘IT’ beleefde Jean hoogtij dagen, met als topjaar 1999, want in dit jaar scoorde DJ Jean een wereldwijde hit met de single ‘The Launch’. DJ Jean is een erg veelzijdige DJ en is thuis in verschillende muziekstromingen, namelijk van groovy uplifting house tot hardhouse en trance. Voor ASTA zal Jean het publiek ongetwijfeld trakteren op stevige club house.


Voorverkoop voor Dreamland is reeds van start gegaan via Ticketservice Nederland. Kaarten worden derhalve verkocht op alle (151) grotere postkantoren, 33 GWK stationskantoren, 12 grotere VVV kantoren en via www.ticketservice.nl. Daarnaast worden de kaarten verkocht bij Rhythm Import en Midtown Records in Den Haag. Tickets kosten 40 euro per stuk, inclusief de gratis fles champagne!