Het einde is in zicht, het klinkt zo dramatisch maar ik bedoel eigenlijk het einde van het kalenderjaar. Reden genoeg voor een feestje. De ene persoon houdt ervan om het gezellig op de bank met familie en vrienden te vieren maar voor die feestbeesten die er maar niet genoeg van kunnen krijgen zal ik eens op een rijtje zetten waar ze allemaal heen kunnen met oud & nieuw. Één ding staat als een paal boven water, er zijn weer genoeg feesten om uit te kiezen. Bijna elke gerespecteerde discotheek pakt nog één keer goed uit om de laatste dag van het jaar te vieren.

In Amsterdam zijn er bijvoorbeeld heel wat plekken waar je naar toe kan. De mensen die liever oud en nieuw in een discotheek willen vieren kunnen bijvoorbeeld naar Powerzone, Mazzo, Sinners, Escape, Hotel Arena, Vak Zuid of Club More. Met respectievelijk Jean, Robert Owens, Victor Coral, Marcello, Jani of Benny Rodrigues of Roog als een aantal van de dj’s die op die feesten draaien. Maar er zijn ook een aantal opties voor de mensen die van een wat massaler feest houden. Qlubtempo of Awakenings zijn twee van deze opties. Publiekstrekkers bij Qlubtempo zijn onder andere Technoboy & Pavo en bij Awakenings zijn dat Oliver Ho & James Ruskin.

In de regio Den Haag en Rotterdam is er ook genoeg te doen. In Den Haag kan je bijvoorbeeld naar het feest Dreamland in de Asta. Daar zullen onder andere Michel de Hey en Lucien Foort draaien. Voor de liefhebbers van de wat hardere stijlen is het feest Fusion met onder andere Tom Harding in de Celebrations studios, voormalige discotheek de <<O>>, misschien wel wat. In Rotterdam kan je het nieuwe jaar gaan vieren met de organisatie van ON in de Off Corso. Zij hebben onder andere Secret Cinema en Joachim uitgenodigd. Een andere optie is de Las Palmas waar ze de Amerikaan Gene Farris hebben uitgenodigd op het feest Viva Las Palmas. In Leiden is er ook nog het feest Welcome 2004 in de Groenoordhallen. Hier zullen onder andere Lucien Foort, Per en Johan Cyber draaien.

In het Zuiden zijn er ook diverse feesten. Zo kan je in Eindhoven bijvoorbeeld naar De Rechter waar ze onder andere Rho hebben uitgenodigd. Pure Events heeft onder andere Super Marco May en Jimmy the sound uitgenodigd op hun feest Factory040 dat gehouden gaat worden op de speciale locatie Hurk factory. Extrema pakt uit met NYE in het Beursgebouw in Eindhoven met onder andere Gene Farris en Zuco103. Een groot aantal dj’s van de Blackhole stal zal te vinden zijn op het feest The Big Bang in sporthal de Inslag in Breda.

Andere opties zijn een kijkje over de grens of richting de Matrixx in Nijmegen. In Nijmegen hebben ze het bekende duo Cosmic Gate uitgenodigd. Als je over de grens wilt gaan kan je bijvoorbeeld naar de Silo (Leuven), Fuse (Brussel) of Kart Expo (Brussel). In de Silo staan onder andere Neil Landstrumm en Miss Djaxx op het programma. Fuse heeft Deetron uitgenodigd en de organisatie van Pro-jekt pakt uit met Adam Beyer en Chris Liebing.

Zoals jullie zien zijn er dus veel mogelijkheden om je oud en nieuw te vieren. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je het viert met de mensen die je dierbaar zijn en dat je het naar je zin hebt. Namens de hele crew wens ik alle bezoekers van Groovetrackers een gelukkig nieuw jaar toe met hopelijk heel wat nieuwe en leuke feesten in hun agenda.

Comments

 • Chris

  Chris

  28 December 2003

  Voor mij wordt het Awakenings!
  Behalve Oliver Ho en Ruskin ookhet debuut van Secret Cinema op Awakenings, Speedy J live en het laatste uur van het jaar Bart Skils.

  Nu zit ik nog brak van veel te veel bier op '3e kerstdag' op de bank, maar ik krijg stiekem toch wel steeds meer zin in NYE!!!

Comments are closed