De elfde maand van het jaar, ook wel bekend als de nevel- en slachtmaand, november. Het wordt weer kouder buiten en de zomerzon van het fantastische festivalseizoen dit jaar ligt al weer ver achter ons. Iedereen zoekt zijn vertier binnen op en er staan deze maand dan ook verschillende leuke feesten op het programma.

Weekend van zaterdag 1 november
Zaterdag 1 november is de afsluitende dag van het Amsterdam Dance Event. Op deze laatste dag zijn er nog veel grote namen te bewonderen in de hoofdstad van ons kleine kikkerlandje. Darren Emerson, Joey Negro, Derrick May en diverse dj's van Junior Boys Own. Maar niet alleen in Amsterdam is op deze avond wat te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld ook Johannes Heil in Den Haag, Mustafa in Alkmaar, Jamie Anderson in Nijmegen, Jazzanova in Tilburg of Tobi Neumann in Groningen bekijken. Voor de liefhebbers van de wat hardere stijlen muziek is er deze zaterdag X-Qlusive of Full Force.

Weekend van zaterdag 8 november
Week twee van november begint ook al gelijk goed op de vrijdag met Anthony Pappa in Haarlem. Ook zou je voor een speciale avond naar de stille disco van 433fm.com in Utrecht kunnen. En anders is een, 4 uur! durende, set van Master H misschien wat voor je. Op de zaterdag wordt het helemaal moeilijk kiezen: Marco Bailey, Tiësto, Billy Nasty & Oliver Ho, Masters at Work & Danny Howells, Dave Tarrida, Dana, Peter Heller, Derrick May of Kerri Chandler. Succes met kiezen!

Weekend van zaterdag 15 november
Week drie staat onder andere in het teken van het 4-jarig bestaan van het feest Earth. Op de vrijdag kun je genieten van de muziek van onder andere Mr.C & Nathan Coles. Ook komt er een Belgische dokter langs genaamd Dr.Lektroluv en die zal Haarlem bezoeken. Op de zaterdag komt Tim Deluxe van Underwater Records een kijkje nemen in de Passenger Terminal in Amsterdam op het feest Convertible. Funk D'Void zal samen met Master H in Rotterdam te vinden zijn. Als je dit weekend echt eens een avondje ver weg wilt is Claude Young & D.Diggler op vrijdag of Cari Lekebusch, Claude Young & James Ruskin op zaterdag misschien wat voor je.

Weekend van zaterdag 22 november
Op de vrijdag van het vierde weekend zijn er een aantal leuke kleine feestjes die bezocht kunnen worden. Solid Grooves met Marco Remus, Traffic met Rumenige ft. Loktibrada en Oscar Mulero, Club Stalker met Chris Udoh of Body to Body met Alexander Robotnick. Op zaterdag is Carl Cox in Den Haag te vinden, Jackal in Nijmegen, Harry Romero in Rotterdam, Chris Udoh deze keer ook in Rotterdam en Umek in Utrecht.

Weekend van zaterdag 29 november
Het laatste weekend staat vooral in het teken van het bezoek van Jeff Mills aan Nederland die Utrecht, Tilburg en Den Haag bezoekt. Maar daarnaast zijn er natuurlijk genoeg andere feesten voor de mensen die niet Jeff Mills fan zijn. Op de vrijdag draait Armin van Buuren solo, staat Billy Nasty in Club Stalker, Jean in de Lexion en Dr.Lektroluv in De Rechter. Op de zaterdag kan je naar Marco Carola & Pascal Osuna (win kaarten), Takaaki Itho, Jack de Marseille, Tom Harding, David Guetta, D'Julz of Michel de Hey.

Normaal is november natuurlijk een maand om te sparen voor de veel te dure maand die daarop volgt. Maar met al deze feesten in het vooruitzicht lijkt er weinig van dat voornemen terecht te komen. In ieder geval wens ik iedereen veel feestplezier.

Comments

 • Chris

  Chris

  1 November 2003

  Wordt weer een drukke maand!
  November feestmaand! (of zei ik dat vorige maand al over oktober? :-) )

  Denk dat ik ga voor Dr. Lektroluv in Haarlem (op aanraden van Michael :)), Traffic (natuurlijk) en Jeff Mills in de Tivoli Helling.
  Dan is de maand alweer voorbij, maar het weekend erna sowieso naar Richie Hawtin op Speakerplay!

 • Goedie

  Goedie

  1 November 2003

  Lektroluv is inderdaad wel leuk, ook op ILT vorig jaar gehoord.
  Ik weet nog niet precies wat ik allemaal deze maand ga doen, ik heb in ieder geval genoeg keuzes :D

 • Geiz

  Geiz

  2 November 2003

  goeie shit!!! druk!!!! En mn geld is nu al op :-(

  btw tis rumenige ipv ruminege en oscar mag er ook wel bijgeplaatst worden, maar dat zijn kleinigheidjes

 • Goedie

  Goedie

  3 November 2003

  Kleinigheden zijn ook belangrijk, ik heb het aangepast :)

 • Geiz

  Geiz

  3 November 2003

  helemaal goed :D

 • Michael

  Michael

  8 November 2003

  Mja dat worden dus Lektroluv, Traffic en Mainstage, en dan vlak daarna alweer Richie baby :D
  Dure bende allemaal, mag wel weer eens werk gaan zoeken onderhand…

 • Goedie

  Goedie

  8 November 2003

  Waarschijnlijk worden het voor mij wat feestjes die nog en eens in deze lijst staat. Ben namelijk van plan om naar Pay & Go Groove city in Brussel te gaan en de Kanzleramt label night in de U60311 :D.

 • Chris

  Chris

  11 November 2003

  Meen je dat!?!? Wat cool!
  Hoe ga je naar Frankfurt dan? Want die kanzleramt label night lijkt me erug vet!! Heiko Lauk en Kowalski!
  (alleen die Diego dj-set >:( hopen dat ie het beter doet dan in de melkweg.)

 • Chris

  Chris

  11 November 2003

  Bijna helemaal goed Michael. Het wordt:
  Lektroluv -> Traffic -> Jeff Mills in Tivoli -> Mainstage! :D

 • Goedie

  Goedie

  11 November 2003

  Weet ik nog niet precies, heb er sinds die post niet meer veel van gehoord dus de kans wordt steeds kleiner. Maar als we gaan dan wordt het met de auto.

Comments are closed