An exclusive night with...

Ik weet het niet meer… Is de organisatie van I Love Techno nou "groot geworden door klein te blijven" of is het nu "klein gebleven door groots te denken"? Voor beide stellingen een uitleg…

Deze avond in de Silo Leuven een feest dat georganiseerd wordt door "I Love Techno" en "Session". An Exclusive night with… is een nieuw concept van deze organisatoren om de namen die samen met het feest "I Love Techno" groot geworden zijn in een intieme sfeer te beluisteren. Niet alleen beleefde we vanavond de primeur van het feest maar ook begon de BENELUX tour van "Dr. Lektroluv" deze zelfde avond. Zijn vierde cd is inmiddels uit, nl; "Elektrokuted". In deze tour zal hij ook een aantal malen in Nederland optreden.
Een aardige rij voor de deur. Maar omdat er niet werd gefouilleerd mocht iedereen snel doorlopen. Van te voren hadden al mensen verteld dat het er binnen warm kon zijn. Zo warm had ik het echter niet verwacht. Dit zal wel aan de drukte gelegen hebben. Want druk was het er! De zaal waarin "tha major" zou draaien was werkelijk afgeladen toen wij binnenkwamen (Vlak voordat Marco Bailey zou draaien). Ik ben daar dan ook maar heel even binnen geweest. Iedereen die iets met techno van doen heeft moet het echter fantastisch vinden om dit jonge publiek helemaal los te zien gaan. Techno leeft, ook hier in Leuven!
In de, daar en tegen, gezellige "electrobooth" was het op dat moment beter vertoeven. Op het moment dat "Rob 'n' Zoopsie" begon stonden hier al veel mensen die die avond alleen en puur voor de electro kwamen. Dit DJ team schijnt onafzonderlijk te zijn. Een mix van electro – lektroklash en zelfs D&B. Het vaste publiek van "Silo" kon de D&B tunes zeker waarderen. Het DJ team bestond overigens uit een jongen en een vrouw die elkaar afwisselde. Jammer dat "de mooie blonde" de plaatjes af liet lopen. De Belgen kunnen overigens wel erg leuk dansen op electrosounds!
Wie die avond van zaal wilde wisselen moest van goede huizen komen en een steile trap trotseren waarop iedereen polonaise liep. Iedereen kent het "als ik nu mijn voeten omhoog trek zal ik niet omvallen" gevoel wel. Zoals velen koos ik ook eieren voor mijn geld, geen slechte keuze! De elektrische stoel stond klaar zodat iedereen kon worden "geƫlektrocuteerd". Lekkere laagdrempelige electro met wat hitjes maar ook producties van STERAC (Steve Rachmad) passeerde de revue.
Het feest mag een succes heten. Ten eerste voor de organisatie omdat het uitverkocht was maar I Love Techno heeft zich verder kunnen profileren als een organisatie die kwalitatief hoogstaande "producten" brengt. Laten we ook de vaste Rush-fans niet vergeten. Met deze avond maakt de organisatie goed wat zij niet kunnen brengen op het festival, namelijk "Rush" zelf. Naar horen zeggen is hij die avond aanwezig op een bruiloft.

Leuke avond als voorproefje voor het echte werk in oktober!

Comments

 • Chris

  Chris

  21 September 2003

  Vet hoor, zo'n exclusive night with…
  Ik had alleen verwacht dat Rush een langere set zou draaien. Weet jij al meer over de volgende AENW? Met wie en wanneer?
  Leuven is alleen wel een end fietsen… >:(

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  22 September 2003

  weet helaas nog niets over een volgende AENW. Reken wel weer op grote namen!

 • Goedie

  Goedie

  30 September 2003

  Leuk report! Ben niet echt een Rush fan maar die electrozaal klinkt wel goed :)

Comments are closed