Karotte's Birthday @ U60311

Karotte's verjaardag is nooit een besloten feest maar een knallende nacht in de U60! Vorig jaar werd deze verjaardag door mensen aangeduid als de gezelligste club-avond. Een andere avond die daar voor in aanmerking kwam was Koninginnenacht met diezelfde Karotte. Tijd voor een reisje naar het besneeuwde Frankfurt dus!

Ook dit jaar had Karotte ook weer voor een lekkere line-up gezorgd. Bij binnenkomst stond Karotte de boel zelf op te warmen met lekkere plaatjes.
Na een reis van 4 uur met de ICE en een hapje eten in een pizzeria moesten we nog even inkomen, maar daar waren de lekkere platen van Karotte uitermate goed geschikt voor.

Om 12 uur nam John Acquaviva het over, uiteraard met Final Scratch. Hij begon vrij 'housy' maar ging al snel meer in de richting van tech-house en electro. Hij draaide vette platen en had het duidelijk naar zijn zin met Karotte in de dj-booth.

Drie uur oftewel 32 platen later, was het tijd voor Justus Köhncke met band. Ik had zijn laatste album release op Kompakt (nr. 112) al geluisterd en weet dat ik toen al moest wennen aan de 'Schlagerhouse'. Het was leuk voor even en leuk om Timecode (van de EP Zwei Photonen) live te horen, maar zonder bier en bradwurst hoeft dat van mij niet zo.
Toch was het leuk om 'wat anders' te horen en Karotte uit zijn dak te zien gaan op het podium. Ik heb een filmpje (12,6 Mb) gemaakt met een impressie van Justus achter de knoppen en de microfoon en een swingende Karotte.

Het was tevens een mooi moment om even in de U-bar te gaan kijken. Daar stonden (voor ons) onbekende namen, maar er werd ook daar lekker gedraaid! Ik blijf het wel een raar zaaltje vinden met die bar in het midden en die dj aan het eind een stukje hoger, maar als je een metrostation om moet bouwen tot club heb je waarschijnlijk niet veel keuze…

Om 4 uur begon, naar later zou blijken, de held van de avond: Luciano! Hij legde van 4 tot half 11 de ene na de andere dikke plaat op de tafels! Veel onbekend werk met vette bassloopjes! De laatste uurtjes werd hij bijgestaan door de Jarige Job en alsof we nog niet genoeg gefeest hadden was er nog een after in de U-bar met Dominik Eulberg en Karotte.

Onze after was in de Starbucks op fijne banken en fauteils. Toen we half één op weg naar het station weer langs de U-bar richting station liepen bromde het daar nog steeds lekker door… Gekke Duitsers… ;-)

Het was weer een heerlijk avontuur over de grens! Op naar Time Warp! :yahoo:

Foto's staan hier!