Op zaterdag 27 maart doet de organisatie van het feest Traffic een uitstapje naar een andere locatie. Onder de naam Traffic on Tour staan ze dan in Doornroosje in Nijmegen. Voor deze avond hebben ze onder andere Echoplex en Rumenige ft. Loktibrada.

Doornroosje zal ditmaal het strijdtoneel zijn voor de kick-off van een speciale avond. De Amsterdamse organisatie Traffic zal namelijk een special verzorgen in deze Nijmeegse techno-club. Met een niet te versmaden line-up zullen zij in combinatie met de gezellige sfeer en de late sluitingstijd tot 6.00 een top techno avond gaan neerzetten. Als eerste zal er een live optreden van de uit Warschau afkomstige Echoplex plaatsvinden. Deze artiest heeft de afgelopen jaren een constante stroom van kwaliteitsreleases uitgebracht op labels als Kanzleramt, Synewave en zijn eigen Soleil Records. Ook kunnen we in de grote zaal de return van Rumenige feat. Loktibrada verwachten. Na hun stormachtige debuutoptreden bij de Traffic editie van November en ruim 25 releases op labels als Tresor, Tsunami en PVC later is onlangs ook hun eerste mix cd "Evergreen & everblacks" verschenen. Daarnaast zal Traffic en Voltt resident Bart Skils natuurlijk op deze special niet ontbreken. De avond zal muzikaal ingeleid worden door Planet Rose resident Pure.

In de kleine zaal zal het minimaal goed vertoeven zijn. Daar zullen de Wignomy Brothers aka Robag Whruhme & Monkey Mafia hun Nederlandse debuut maken. Deze gasten uit de Duitse Kompakt stal hebben met releases op hun labels Musik Krause en Freude Am Tanzen de minimale/clickhouse wereld flink op hum kop gezet. Deze avond zullen ze een extra lange set van 3 uur ten gehore brengen. De kleine zaal zal verder ingeleid worden door Traffic residents Aron Friedman en Lauruz Lauhaus. Rede genoeg om af te reizen naar een van de gezelligste technoclubs die Nederland rijk is. Kaarten zullen 10,= in de voorverkoop gaan kosten en zullen verkrijgbaar zijn bij de onderstaande voorverkoopadressen. meer informatie over het feest is te vinden op www.traffic.cd

Details:

Traffic on Tour @ Doornroosje, Nijmegen
Saturday 27 March

Live on stage: Echoplex (Soleil, Synewave, Warsaw)

DJ's
Main:
Rumenige feat. Loktibrada (PVC, Tresor, Tsunami, Bratislava)
Bart Skils (Voltt, Traffic, Amsterdam)
Pure (Planet Rose, Nijmegen)

Room 2
Wighnomy Brothers aka Robag Whruhme & Monkey Mafia (Musik Krause, Kompakt, Jena) 3 hour set
Lauruz Lauhaus (Household, Traffic, Amsterdam)
Aron Friedman (Household, Traffic, Amsterdam)

Starts 23.00 till 6.00

Doornroosje, Groenewoudseweg 322, Nijmegen
Tickets presale 10,= ex. fee or 12,= at the door.
Tickets available at Waaghals (Nijmegen & Arnhem), Kroese, Powerhouse, Dataflow, VVV & Outland Records.
For tickets call 024-3559887 or visit www.doornroosje.nl or www.planetrose.nl

Comments

 • Chris

  Chris

  14 March 2004

  Jammer, jammer, jammer dat ik dit moet missen!

 • Michael

  Michael

  14 March 2004

  Ah joh, jarig worden in de bus is ook wat waard :D Jammer dat ik daar niet bij ben, mijn hug krijg je in Frankrijk!

Comments are closed