x

Tijdens het CEM festival zal op 13 maart het nieuwe tweemaandelijkse concept genaamd X van start gaan. Deze avond zal in samenwerking zijn met het label Klakson. Op deze eerste avond zullen onder andere Endorphins, Dexter en Steffi gaan optreden!

Er zijn in Nederland veel producers en dj's die in de frontlinie van de
dancecultuur opereren. Om hen te ondersteunen en een podium te bieden, start het Centrum voor elektronische Muziek (CEM) met de tweemaandelijkse avond X in samenwerking met het Amsterdamse label Klakson. Met de serie X zetten beide labels een avond neer die niet alleen een podium gaat vormen voor nationale producers en dj's, maar ook internationale namen presenteert. Het uitgangspunt voor de serie vormen de artiesten van beide labels, maar samenwerking met andere interessante labels en artiesten staat hoog in het vaandel. Verder staat bij beide labels kwaliteit op de eerste plaats, en dat willen we ook op dit gebied voortzetten: dus geen gemakkelijke line-ups die meeliften op een goedkope PR-hype, maar kwalitatieve en vernieuwende muzieklaten horen die wel z'n roots op de dansvloer houdt.

13 maart
werkgebouw het veem
van diemenstraat 410, amsterdam
vvk rushhour records, 7,50 of kaarten aan de deur 8 euro

X aflevering 1: (Onderdeel van het CEM festival)
Endorphins live set
Dexter live set
Fastgraph live set
Putsch '79 (fin) live set
Radboud Mens live set
Rude66 live set
dj Steffi


KLAKSON is een Amsterdamse independent die electro-hits scoorde met releases van Dexter en Fastgraph, maar sindsdien een bredere weg zoekt met o.a. releases van Duplex en Pauli H. Het label wordt geleid door Dexter en Steffi.

VYNALOGICA is onderdeel van het Centrum voor Elektronische Muziek (CEM) en opgezet door CEM-medewerkers Jouke Schouwstra en producer Rude 66 (Ruud Lekx). Het label nodigt nationale en internationale artiesten uit om in de CEM studio te komen werken op de unieke analoge apparatuur die in de loop der jaren verzameld is in deze oudste elektronische muziekstudio van Nederland, die sinds 1956 bestaat..

Comments

 • Goedie

  Goedie

  4 February 2004

  Dit concept ziet er erg goed uit, goede line-up en er bestaat dan ook een grote kans dat ik hier heen ga! :)

 • Chris

  Chris

  4 February 2004

  Me too!
  en laat ik nou net naar de van diemenstraat verhuizen eind van deze maand :D

 • Goedie

  Goedie

  4 February 2004

  Haha, toevallig :D

  Maar dit feest valt wel gelijk met Reactor. Maar ik kies dit feest daar zeker boven.

 • Chris

  Chris

  4 February 2004

  oh ja oeps vergeten. Wintersport en Reactor… Kans dat ik naar dit feest ga dropping to zero…

 • Magneto

  6 February 2004

  Gast dit is echt top.. electronika…

Comments are closed