Xcess logo

Xcess is weer goed op dreef! Zoals eerder gemeld, is er komende vrijdag de cd release party van Secret Cinema in samenwerking met MAW, maar er is meer! 26 maart komt Xcess weer een keer naar de powerzone in Amsterdam met onder andere een 4-uurs set van Sven Väth, Steve Bug en Toni Rios! Voor dit feest kan je hier kaarten winnen!
Met koninginnenacht en -dag gaat Xcess weer samenwerken met MAW en komt onder ander DJ Rush!

Wat hebben Secret Cinema, Sven Väth, DJ Rush, Steve Bug, Toni Rios en Herr Arter & Terry Toner met elkaar gemeen?
Ze staan in de eerste 4 maanden van 2004 allemaal op XCess geprogrammeerd!
En er volgen nog meer…….

6 februari Secret Cinema album release party
In samenwerking met MAW Parties, organiseert XCess op vrijdag 6 februari in Club Las Palmas in Rotterdam de release-party van het nieuwe album van Secret Cinema, getiteld “Revenge Of A Nerd”.

Na zijn succesvolle debuutalbum “White Men Can’t Funk” (2001 EC Records) is nu de tijd daar voor een nieuw album; “Revenge Of A Nerd”. Tijdens de album release- party zal Secret Cinema een extra lange live-set spelen. Daarnaast zullen ook de dj’s Rho (Extrema, Hot Kitchen) en Berry van Gardingen (o.a. Coming Soon, EC Records) acte de présence geven.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor ¤ 12,50. Voor de voorverkoopadressen kan je terecht op onze site. De kaarten zijn ook via www.voorverkoop.net te krijgen. Lekker makkelijk in deze tijd van veel sneeuw, regen en wind! :-) Wees er snel bij want gezien de populariteit van Secret Cinema kan het wel eens erg druk gaan worden…


26 maart XCess komt met een one-off event terug in de Power Zone
Na in verschillende clubs techno events te hebben georganiseerd, met op het moment club Las Palmas als vaste basis, komt XCess voor een one off event terug in de Power Zone in Amsterdam. In deze club waar grootheden als Sven Väth, Dave Clarke, Green Velvet, Adam Beyer en vele andere techno grootheden voor XCess opgetreden hebben, gaat XCess nu een samenwerking aan met niemand minder dan de Amsterdamse organisatie Electronation. In de Main Room draaien Toni Rios en Sven Väth ( 4 uur set ). Area 2 wordt gehost door Electronation met achter de draaitafels Herr Arter & Terry Toner en de uit Berlijn afkomstige Steve Bug (POKER FLAT REC). Visuals worden gedaan door Prime Meridian. Voorverkoop van dit evenement zal half februari van start gaan. Kaarten kosten in de voorverkoop ¤ 22,50 en aan de deur ¤ 25. Check voor voorverkoop adressen www.xcess-events.nl

29 april & 30 april - XCess en MAW in Las Palmas, Rotterdam
Op Koninginne- dag en nacht gaat Xcess voor de 2e maal een samenwerking aan met MAW. Samen kwamen zij tot de conclusiedat Las Palmas twee dagen lang moet schudden op haar grondvesten als nooit te voren. Hoe beter kan dat gedaan worden doorpubliekslieveling nummer 1 DJ Rush? Deze techno-reus uit Chicago zal maar liefst drie uur lang het geluidssysteem van Las Palmastot het uiterste testen. Een dag later, op 30 april, zal de nadruk meer liggen op een soulfulle house line-up. De complete line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.