DJ@Night is een radioprogramma over de dance scene. Op woensdag 25 februari zal gedurende een 11 uur durende uitzending het gaan over de veranderingen binnen de Eindhovense dancescene. Medewerkers van onder andere Extrema, UDC en Pure-Events zullen aan het woord komen in het programma dat in de ether te ontvangen is op 105.9 FM.

Een hele nacht staan de Brabantse top dj's centraal bij Decibel. Dj's, organisatoren van dance-party's en luisteraars spreken zich uit over het Eindhovense uitgaansleven.

Op woensdag 25 februari staat een 11 uur durende live uitzending in het teken van de dance scene in de regio Eindhoven. In het programma 'DJ@Night' ontvangt programmamaker Marcel Storms de grote namen van dit moment, waaronder Benjamin Bates en Marcel Woods, bekend van onder meer de grote dancefeesten Innercity en Shokers.

Directe aanleiding voor dit programma is het in hoog tempo veranderende uitgaansleven in de regio. Grote dancefeesten trekken duizenden bezoekers en groeien uit tot mega-evenementen. Deze ontwikkeling staat echter in schril contrast met de nog steeds teruglopende bezoekersaantallen van de Eindhovense discotheken.

Over dit onderwerp zal ook worden gesproken met medewerkers van Extrema, UDC en Pure-Events. Deze organisaties zijn de drijfveren achter de diverse grote dancefeesten. Maar ook de dj's zullen hun mening over deze ontwikkeling geven. Enkele bekende dj's die verder aan het programma meewerken zijn Bas Kunnen, Fedde LeGrand, JB77, Joel, JoostXXL en Bram Vank. De dj’s zullen tevens een deel van de uitzending live mixen.

De luisteraars van het programma krijgen de gelegenheid hun mening te geven over het uitgaansleven. Centraal staat daarbij de vraag hoe leuk het uitgaan in Eindhoven en omgeving eigenlijk nog is.

Het programma 'DJ@Night' is te beluisten op Decibel op woensdag 25 februari van 19.00 tot 06.00 uur. Decibel is in de ether te ontvangen op 105.9 FM. Via internet op www.decibel.nl